Onze Cases

Succesverhalen bij onze partners

Specialistische drukregelapparatuur voor technische gassen-image

Specialistische drukregelapparatuur voor technische gassen

Gascontrol Systems biedt een breed portfolio van geschikte apparatuur en oplossingen voor de specifieke behoeften van technische professionals.

Of het nu gaat om de medische sector, industriële toepassingen, gespecialiseerde installatiebedrijven, laboratoria, laswerkzaamheden, lasersnijden, voedselproductie of halfgeleider productie: elk gassysteem kent zijn unieke uitdagingen. Gascontrol Systems geeft hun klanten deskundig advies om de beste keuze te maken.

En waar sta je dan als je als bedrijf ruim 25 jaar dé expert op het gebied van gasdistributie-apparatuur bent in een conservatieve markt? Precies, je slaat de spijker op de kop! Gascontrol was vanaf 2020 rijp voor digitale transformatie.

Oplossingen voor toegankelijke tekst en beeld-image

Oplossingen voor toegankelijke tekst en beeld

Dedicon is de grootste producent van alternatieve leesvormen in Nederland. Het biedt toegankelijke informatie voor mensen met een leesbeperking, zoals blinden en slechtzienden, mensen met dyslexie en een motorische beperking. Deze toegankelijke informatie wordt gemaakt in verschillende formaten zoals audioboeken, digitale teksten en hybride boeken.

Dedicon is voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om grenzeloos lezen te bevorderen. Daarom is innovatie een belangrijke kernactiviteit van Dedicon. De vraag staat centraal: hoe kunnen nieuwe en bestaande technologieën optimaal worden ingezet om te voldoen aan de behoeften in de markt van mensen met een leesbeperking?

100% Java Support op Coperitas business software-image

100% Java Support op Coperitas business software

Opdrachtgever ontzorgd voor zijn Java softwareonderhoud.

In de afgelopen 10 jaar is er een toename geweest van Transfer Price (TP) specifieke nalevingsvereisten en wetgeving. Het beheersen van TP in een dynamische omgeving is een uitdaging. Daarom gebruikt onze opdrachtgever, een belastingadviesbedrijf op het gebied van international belasting, een speciale software: Coperitas.

Optimalisatie levering van plantenpakketten-image

Optimalisatie levering van plantenpakketten

Perfect Plant Deal biedt webshops, daily-deal websites en platformen een dropshipment oplossing voor plantaanbiedingen. Elke dag verwerken zij alle webshopbestellingen van de afnemers. Dit betekent in het hoogseizoen het verwerken van ruim 10.000 orders per dag.

Het inkopen van producten en het leveren van alle bestellingen vergt een efficiënt, data-gedreven proces. Na de zomer van 2020 was de onvermijdelijke conclusie dat de limiet bereikt was om dit met spreadsheets nog betrouwbaar te kunnen uitvoeren.

Op maat gemaakte Odoo Business Apps voor Advier-image

Op maat gemaakte Odoo Business Apps voor Advier

Advier brengt mensen in beweging naar een duurzamere samenleving. Wij konden met behulp van Odoo Open Source ERP Software en de Odoo Business Apps in weinig tijd een end-to-end oplossing bieden voor een ambitieus fietsplan.

IoT platform voor Connected Spots-image

IoT platform voor Connected Spots

Trots als een pauw zijn we op het IoT platform SpotConnect van Connected Spots. Dit platform geeft gebruikers toegang tot heldere slimme dashboards die data uit allerlei bronnen samenbrengt en inzichtelijk maakt. De gehele reis van ruwe data tot rapportages zit er in. Daarnaast heeft het platform notificaties aan de hand van slimme regels, kun je gemakkelijk nieuwe bronnen toevoegen en kun je datatypes definiëren geënt op de wens van je klanten.

Enterprise Service Bus voor DB Cargo-image

Enterprise Service Bus voor DB Cargo

DB Cargo biedt zijn opdrachtgevers en partners direct toegang tot het Europese railnetwerk en is voor een soepele samenwerking afhankelijk van talloze gegevensuitwisselingsservices. Dutchworld heeft als onderdeel van het DB Cargo team de uitwisseling van deze data gestandaardiseerd en geoptimaliseerd, door middel van een Enterprise Service Bus.