Laat maar los,
we hebben je

Ben je er druk mee, ook als er niks aan de hand is? We begrijpen maar al te goed dat je niet zomaar kunt loslaten, maar vertrouwen komt te voet en wij lopen wel door.

Dutchworld is een IT-partner, geen IT-leverancier

Je eigen applicaties beheren? Dat doet niemand meer. Het traditionele model van applicatiebeheer voldoet niet aan de eisen van een snel veranderende markt en digital-first bedrijven. Schoenmaker blijf bij je leest. Jij geeft aan wat er nodig is om je klanten te bedienen en je laat je IT-partner zelf applicaties implementeren en beheren.

Vertrouw op ons

Om je IT effectief in te zetten, heb je kennis van zaken nodig. Wat is de total cost of ownership? Zijn er developers te vinden? Loop ik leeg op licentiekosten? Kan ik integreren met de rest van mijn applicaties? Dutchworld beschikt vaak al over de expertise die nodig is voor de juiste beslissing. Wij informeren je graag waarom we een keuze maken en besparen je zo veel tijd en aandacht.

Bespaar op kosten

De TCO (Total Cost of Ownership) kan in veel dingen zitten. Of het nu gaat om dure trainingen, vervelende staffeling van de licentiekosten, developer heavy techniek of moeizaam onderhoud, wij zorgen dat je een helder beeld hebt van de kosten voor de komende jaren. Zo kan je beslissingen nemen gebaseerd op cijfers.

Schaalbaarheid

Klinkt als een open deur, maar het zal je verbazen hoeveel bedrijven aan eigen succes ten onder gaan. Met de rug tegen de muur je IT opschalen is ontzettend lastig en een bedrijfsrisico waar we je graag voor behoeden.

Risicobeheer en compliance

Je wilt je houden aan de Europese en Nederlandse wetten en richtlijnen aangaande toegankelijkheid. Je wilt ook je gegevens beschermen tegen kwaadwillenden of tegen ongelukken. Dutchworld doet dit voor veel klanten en heeft de kennis en processen al klaarstaan om in te zetten.

Ik weet niet meer exact wanneer ze van in plaats van een IT-leverancier een IT-partner werden.

Richard Slimmen | Quantera Global

Veelgestelde vragen over beheerde applicaties

Wat doet een IT-partner?

Een IT-partner biedt de kritische inzichten, begeleiding en assistentie om ervoor te zorgen dat toepassingen worden geïmplementeerd en gebruikt op een manier die het rendement op je investering maximaliseert. Of ze nu worden beheerd door eindgebruikers of bedrijfsonderdelen.

Wat zijn de kosten van beheerde IT-diensten?

Beheerde IT-diensten zijn een van de meest kosteneffectieve manieren om je IT-omgeving te onderhouden. De totale kosten per medewerker liggen vaak tussen de 75 en 175 euro per maand, maar zijn sterk afhankelijk van de gewenste functionaliteit en het aantal klanten of services. De kosten voor beheerde IT-diensten zijn voorspelbaar.

Wie volgt?

Over Dutchworld

Wij geloven als geen ander in een integrale aanpak. Dat betekent dat we alles samen doen. Met onze specialisten, maar ook met jou. Software is de kern van elke schaalbare business, maar wordt vaak gezien als een risico in plaats van een superkracht. Wij helpen je die superkracht te zien en te ontwikkelen.

Korte slagen, logische stappen

Loop niet leeg op een megalithisch watervalproject zonder einde. Investeer liever in een iteratief proces, dat bij elke stap direct waarde toevoegt voor je organisatie en je klanten. Zo hou je de risico’s laag en zie je snel resultaat.

Businesscontext

Neem geen advies aan van adviseurs, maar alleen van mensen die in jouw schoenen hebben gestaan. Wij zijn zelf ook ondernemers, kennen het klappen van de zweep en nemen businesscontext ontzettend serieus.

We laten je niet in de steek

Je IT-processen zijn bedrijfskritisch. Daarom pakken wij altijd de telefoon op, mailen we terug, appen we in real-time en luisteren we naar wat er aan de hand is. Ook op vrijdagavond als het eten net op tafel komt.

Gaan we samen iets moois maken?