Een APK voor je gehele IT

Je zit niet te wachten op iemand die je huiswerk komt nakijken met een rode stift. Je wilt weten waar je staat, waar je risico loopt en niet vervallen in geneuzel.

De voordelen van een IT-audit door Dutchworld

Zoals gezegd, we komen niet met een rode pen je huiswerk nakijken. Zie ons liever als de huiswerkbegeleider die met het nodige geduld en bakken kennis naast je komt zitten en bruikbare inzichten aanreikt.

Bescherming tegen datalekken en cyberdreigingen

Een technologische audit identificeert kwetsbaarheden en zwakheden  in de IT van je organisatie. Een auditor van Dutchworld draagt direct mogelijke oplossingen aan volgens business best practices.

Verbeterde efficiëntie

We pikken de inefficiënties en knelpunten in je processen eruit en rangschikken ze op volgorde van ‘nobrainers’ tot ‘ooit een keer’. Als je wilt, leveren we onze bevindingen aan als taken die je ontwikkelaars zo kunnen oppakken.

Slim investeren in IT

Wanneer moet je kopen? Wanneer moet je huren? Wat moet je uitbesteden en waar? Welke technologie is een doodlopende weg en welke toekomstbestendig? We helpen je betere besluiten te nemen over je IT investeringen.

Bedrijfscontinuïteit

Klanten kwijtraken door wachttijden of downtime is niet meer van deze tijd. Het is wereldnieuws als Google of Azure er een paar minuten uitligt. Onze mensen helpen je om niet in het nieuws te komen.

Compliance: voorkom boetes of sancties

Digitaal ondernemen in de EU of leveren aan Nederlandse (semi) overheid is aan vele regels gebonden. Onze mensen geven aan of je aan de regels voldoet wat betreft gegevensbescherming, toegankelijkheid en privacywetgeving. We laten je ook zien hoe anderen dit aanpakken.

Kosten besparen

Geef je teveel uit aan infrastructuur, cloud of services? Wij helpen je de hand op de knip te houden en waar nodig te onderhandelen voor scherpere tarieven.

 

Ze zijn kundig en best een beetje eigenzinnig, maar altijd met oog voor onze korte- en langetermijndoelen. Dat laatste zie je niet veel bij IT-ers

Mike van Vuuren | Quantera Global

Veelgestelde vragen over IT-audits

Is een IT-audit duur?

Meestal niet. Door duidelijk af te stemmen welke processen en systemen bekeken zullen worden en voor welk doel, kunnen we een audit klein houden.

Uit welke onderdelen kan een IT-audit bestaan?

• Security sweep van het netwerk en elk apparaat dat eraan gekoppeld is
• Controle van de software
• Controle van de hardware
• Controle van de back-up-systemen
• Controle documentbeheersysteem
• Controle van printers
• Controle van interne processen
• Controle van gebruikersprocessen

Wie volgt?

Over Dutchworld

Wij geloven als geen ander in een integrale aanpak. Dat betekent dat we alles samendoen. Met onze specialisten, maar ook met jou. Software is de kern van elke schaalbare business, maar wordt vaak gezien als een risico in plaats van een superkracht. Wij helpen je die superkracht te zien en te ontwikkelen.

Korte slagen, logische stappen

Loop niet leeg op een megalithisch waterval project zonder einde. Investeer liever in een iteratief proces dat bij elke stap direct waarde toevoegt voor je organisatie en je klanten. Zo hou je de risico’s laag en zie je snel resultaat.

Business context

Neem geen advies aan van adviseurs, maar alleen van mensen die in jouw schoenen hebben gestaan. Wij zijn zelf ook ondernemers, kennen het klappen van de zweep en nemen business context ontzettend serieus.

We laten je niet in de steek

Je IT processen zijn bedrijfskritisch. Daarom pakken wij altijd de telefoon op, mailen we terug, appen we in real-time en luisteren we naar wat er aan de hand is. Ook op vrijdag avond als het eten net op tafel komt.

Gaan we samen iets moois maken?