Vreemde gasten,
rare snuiters?

Misschien zijn we wel een beetje typisch. We laten iedereen graag zichzelf zijn en dat merk je.

Waarden die we delen

All gekkigheid op een stokje. Zo verschillend als de mensen van Dutchworld zijn, zo eensgezind zijn we over onze waarden. Daar morrelen we niet aan. Je mag ons erop aanspreken en we zullen ze altijd beschermen. Wij zoeken geen projecten, maar partners. Om langdurig mee samen te werken en om mee te groeien.

Succes van de klant voorop

We creëren zo efficiënt mogelijk waarde voor onze klanten en zullen er alles aan doen om een partnerschap op te bouwen. We zijn bereid om een stap verder te gaan om je vertrouwen te winnen en te behouden.

Elke keer een beetje beter

Dit moet de mantra van elke professional zijn. Wat ons betreft is leren uit ervaringen en streven naar voortdurende verbetering de kern van software ontwikkelen.

Openheid van geest

We zijn flexibel, staan open voor veranderingen, blijven positief en moedigen constructieve feedback aan. Software is een team effort en dat vergt een team spirit.

Integriteit

We zijn toegewijd en trots op ons werk. We zullen het altijd aangeven als we iets niet goed zien gaan. Communicatie over inhoud of omgang gaat boven bedrijfsproces en hiërarchie.

Verantwoording

Afspraak is afspraak. Als we een afspraak door overmacht een keer niet na kunnen komen, dan zijn we daar direct helder over en komen we met een gepast alternatief of oplossing.

Menselijkheid

We steunen en zorgen voor elkaar. We respecteren diversiteit en we cultiveren een gastvrije en vriendelijke sfeer. Jezelf kunnen zijn zien we als de basis om goed te kunnen functioneren.