Goede communicatie tussen je systemen is goud waard

Laat je niet afremmen door slecht op elkaar ingerichte systemen. Te vaak zien we medewerkers copy-pasten, dubbel invoeren en in meerdere omgevingen tegelijk werken.

Wij zijn door de wol geverfde integrators. De voordelen op een rij.

Goede integratie stelt je in staat je activiteiten te stroomlijnen en je efficiëntie te verbeteren door overbodige processen te elimineren, de consistentie van gegevens in alle systemen te waarborgen en real-time toegang tot kritieke informatie te bieden. Elke dag dat je wacht met systeemintegratie blijf je fouten maken, werk je inefficiënt en frustreer je je medewerkers.

Lagere kosten

Minder fouten, minder handelingen, geen dubbele invoer en stomweg minder systemen. Dat zorgt dat elke cent die je in integratie investeert op gaat leveren. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Geen probleem, wij pikken de quick-wins er zo uit.

Grotere flexibiliteit

Je integratie op orde hebben doet meer dan alleen je huidige operatie stroomlijnen. Door je data en processen met een unified API te ontsluiten, kun je vaak ineens iets nieuws. Een online dienst die tot nu toe telefonisch werd opgepakt of een verkoopkanaal automatiseren omdat je product catalog ook een push kan geven. Verzin het maar.

Blije medewerkers

Niets is zo frustrerend voor je mensen als inefficiënte systemen. Stel je voor dat de werkdruk toeneemt en de enige reden dat je niet kan opschieten falende integratie is. Dan is het werkplezier zo de deur uit. Dat gaat hand in hand met groter verloop. Zeker nu is dat onhandig en onnodig.

Betere klantenservice

Een volledig beeld of een 360-graden-blik op je klant voorkomt frustratie, verkort je support-tijd en sluit het scenario ‘van het kastje naar de muur’ direct uit. Nog verder? Maak een self-help portal voor de terugkerende supporttaken. Jij blij, klanten nog blijer.

Schaalbaarheid

Vaak is de prijs van succes groeien met de rug tegen de muur. Ook als je niet bezig bent om VC’s aan te trekken, wil je schaalbaar zijn. Een kans niet kunnen pakken omdat je systemen er niet klaar voor zijn doet pijn en is makkelijk te voorkomen.

Wij kwamen met een ambitieuze deadline (voor het hoogseizoen live). Dutchworld heeft het denk ik niet eens gemerkt.

Enya van Dijk | Perfect Plant Deal

Veelgestelde vragen over applicatie integratie

Wat is het verschil tussen applicatie- en systeemintegratie?

Systeemintegratie gaat over het delen van basisfunctionaliteiten van een apparaat of computer, terwijl applicatie-integratie de toepassingen die op de computer, cloud of server draaien goed met elkaar laat communiceren.

Wat is een unified API?

Een unified API ontsluit gegevens van meerdere bronnen in een enkele API. Als je bijvoorbeeld drie verkoopkanalen wilt aansturen uit één applicatie kan dat met een unified API.

Hoe lang duurt een integratietraject?

Dit hangt sterk af van de hoeveelheid velden, protocollen en het aantal externe API's waarmee geïntegreerd moet worden. Populaire diensten laten zich vaak in uren of dagen integreren.

Wie volgt?

Over Dutchworld

Wij geloven als geen ander in een integrale aanpak. Dat betekent dat we alles samen doen. Met onze specialisten, maar ook met jou. Software is de kern van elke schaalbare business, maar wordt vaak gezien als een risico in plaats van een superkracht. Wij helpen je die superkracht te zien en te ontwikkelen.

Korte slagen, logische stappen

Loop niet leeg op een megalithisch watervalproject zonder einde. Investeer liever in een iteratief proces, dat bij elke stap direct waarde toevoegt voor je organisatie en je klanten. Zo hou je de risico’s laag en zie je snel resultaat.

Businesscontext

Neem geen advies aan van adviseurs, maar alleen van mensen die in jouw schoenen hebben gestaan. Wij zijn zelf ook ondernemers, kennen het klappen van de zweep en nemen businesscontext ontzettend serieus.

We laten je niet in de steek

Je IT-processen zijn bedrijfskritisch. Daarom pakken wij altijd de telefoon op, mailen we terug, appen we in real-time en luisteren we naar wat er aan de hand is. Ook op vrijdagavond als het eten net op tafel komt.

Gaan we samen iets moois maken?