Werk zoals je bent

Je zoekt werk, anders was je hier niet. Wij zoeken Java Developers, Full Stack ontwikkelaars, Front-end ontwikkelaars en Odoo ontwikkelaars. Maar bovenal zoeken we iemand die dingen gedaan krijgt. Hoe je dat voor elkaar krijgt, daar kunnen we het later over hebben. Bekijk onze vacatures of lees waarvoor we staan op onze over ons pagina

Dit zijn wij, dit ben jij

Stapels CV's doorspitten, vijf rondes gesprekken en twee jaar op proef? Daar hebben we echt een broertje dood aan. Snel ter zake komen en elkaar begrijpen. Daar houden we enorm van. Jij ook?

Je vrienden vinden je vervelend, betweterig, extravagant of saai. Bij Dutchworld geloven we niet dat je leuk en gemakkelijk hoeft te zijn om goed te zijn of goed in een team te passen. Vertel ons maar hoe jij werkt.

Je hebt een HBO of WO diploma. Of niet. Sommige collega’s van ons hebben geen diploma en dat maakt ons eigenlijk niet zoveel uit. Resultaten en ervaring tellen ook in de IT.

We werken graag op kantoor, maar ook vanuit het buitenland, in de trein of wanneer we niet kunnen slapen. Werken van 9 tot 5 mag, maar is bij ons geen gouden standaard.

Als jij het beter weet, of een idee hebt hoe iets aan te pakken, dan willen we dat horen. We vieren elk idee als een pasgeboren panda in Burgers’ Zoo.

Jij bent een mens en wij dus ook. En daar hoort bij dat je wel eens onredelijk mag zijn, een slecht humeur mag hebben of het even niet ziet zitten. Die vrijheid pakken wij ook graag, maar we maken het altijd goed.

Of je nu al T-shaped bent of niet, er is altijd nog wat te leren. Jij blijft je ontwikkelen en wij stellen daar budget en tijd voor beschikbaar.

Pas je niet in een hokje? Gebruik dan het open sollicitatieformulier hieronder.

Hebben wij elkaar nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerst even overleggen?

Heb je vragen of wil je ons iets vertellen? Dan kan je mij het beste even bellen of een mailtje sturen. Nemen we niet op? We nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Het komt goed!

+31(0) 653904196

markoenmeijerink@dutchworld.nl