Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Gegevensmigraties

Uw gegevens zijn úw business. Gegevensvoorziening integreren is ónze business. Zal Dutchworld de overdracht van uw gegevens naar een nieuwe omgeving verzorgen?

Voor een geïntegreerde gegevensvoorziening zijn er twee opties: Gegevens integreren tot één gegevensvoorziening middels actieve datakoppelingen (zoals elders op deze site beschreven) of consolideren naar het gebruik van één applicatie en dus ook maar één gegevensbron.

Als opdrachtgevers besluiten tot consolidatie moeten de gegevens overgezet worden naar het nieuwe systeem. Dutchworld kan deze omzetting voor u automatiseren in de vorm van conversie- of migratieprogramma’s en scripts.

Een dergelijke migratie van gegevens naar een nieuwe applicatie inclusief opschoning dient zorgvuldig te gebeuren. Voor een reproduceerbaar, foutloos resultaat en een goede verslaglegging over de gegevensconversie heeft Dutchworld een duidelijke aanpak ontwikkeld.

Een van onze praktijkvoorbeelden leest u hier.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gegevensmigraties? We horen graag uw verhaal.

Laat beslist van u horen

U bent nogal veeleisend op het gebied van ebusiness oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde ICT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *