Welkom in 'onze' bruisende-ideeën-fabriek

In De Nieuwe Stad maken we graag kennis met u en uw ambities.

Bezoek Dutchworld in De Nieuwe Stad

Dutchworld is gevestigd in de voormalige Prodent-fabriek te Amersfoort. Op 10 minuten lopen van het station en op 5 minuten lopen van de gezellige binnenstad. Dutchworld is ook met de auto makkelijk te bereiken.

Rond de herinrichting van de Prodent-fabriek is een samenwerking ontstaan tussen projectontwikkelaar, gemeente Amersfoort, horeca, huurders en andere stakeholders om het voormalig Oliemolenkwartier in Amersfoort te transformeren tot een vernieuwende en bruisende plek: De Nieuwe Stad.

De Nieuwe Stad is een dynamische microstad met ruimte om te werken, leren en verblijven; een levendige en sociale plek met festivals, een poppodium, restaurants, gedeelde moestuinbakken en een sterke lokale gemeenschap. De bewoners vormen een mix van grote en kleine bedrijven, afkomstig uit verschillende sectoren, variërend van zakelijke dienstverlening en onderwijs tot horeca en cultuur.

De gegevens ...

Bereikbaarheid ServiceDesk

Op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 is onze ServiceDesk telefonisch te bereiken op +31 (0)30.229.07.69 en per email via servicedesk@dutchworld.nl.

Tickets kunt u 24/7 emailen naar ticket@dutchworld.nl.

Bezoekadres

Brabantsestraat 17 / 2.33
3812 PJ Amersfoort

Telefoon: +31 (0)30.229.31.18

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?