Op jacht naar de titel 'Beste Software Agency van Europa'

Klantfocus, kwaliteit, én eigenzinnig van stijl.

Word Dutchworldig!

Dutchworld bestaat uit gedreven softwarespecialisten, die renderende, frictieloze business oplossingen maken voor en met de klant.

We leveren e-business software, serviceverlening en consultancy op het gebied van interactieve websites, sites voor online verkoop, webapplicaties en gegevensintegratie of koppelingen.

Sinds 2007.

Als technisch bureau dragen we door applicaties, CI/CD, applicatie-architectuur, media, systeemgebruik, security, marketing, SEO, beheer, monitoring, etc. bij aan de online operatie van serieuze opdrachtgevers.

Een organisatie met lef en ambitie. Een professionele, doch informele werkomgeving binnen een hecht team van leuke collega´s.

We hebben geen management, behalve kwaliteitsmanagement.
Wel coördinatie en agile werken, geen stroop.
Heldere communicatie en afstemming zonder poespas, sprintdoelen halen en klantafspraken nakomen. Moet je allemaal wel van houden.

Dutchworld is gevestigd te Amersfoort in een inspirerende kantoorlocatie op slechts 10 minuten lopen van het station.

Missie en Visie

Met plezier, stijl en klasse leveren van open software applicaties en IT-kennis met toegevoegde waarde aan duurzame, innovatieve bedrijven, die ambitie hebben om te verbeteren.

Binnen Dutchworld staat het klant-resultaat nadrukkelijk centraal. "Transformatie" en "Klanttevredenheid", daar doen we het voor. De focus ligt daarom op een prestatie vanuit professionaliteit en servicebewustzijn. De mentaliteit om tot het allerlaatste, noodzakelijke punt door te gaan om de afgesproken oplossing te realiseren en daarbij onderweg moeilijkheden te overwinnen.

Samen met dat slagje losheid, humor of excentriciteit om de klantsituatie vanuit een ander perspectief te bekijken, zorgen Dutchworld-medewerkers ervoor dat onze oplossingen en inzet een ongekende meerwaarde betekenen voor de opdrachtgever.

Solutioneering

Dutchworld professionals hebben een gedegen visie op IT-oplossingen.

Bijvoorbeeld over kwaliteit van softwaresystemen of Continuous Integration en Deployment.
Of bijvoorbeeld over het uitvoeren van een lokaal project onder Dutchworld-regie op een nearshore-locatie. Hoe doe je dat?

Er zijn veel bruikbare open source softwarecomponenten en -libraries. Het realiseren van softwaresystemen, is dat nog iets dat volledig van scratch zou moeten gebeuren? Nee! Als het aan opdrachtgevers ligt al helemaal in ieder geval niet, want wat al gedaan is (en zich bewezen heeft!), is gedaan. Maak er dus ingenieus gebruik van. Wat betekent componenten solutioneering voor het vak van software engineer? En dus voor de skills die van jou verwacht worden?

Kernwaarden en Persoonlijke attitude

De cultuur bij Dutchworld is gebaseerd op de kernwaarden:

  • integriteit
  • loyaliteit aan het team
  • professionaliteit
  • beroepsnieuwsgierigheid
  • duurzaam groeien

In een eerste kennismakinggesprek wordt nader toegelicht wat wij met die kernwaarden bedoelen.

Persoonlijke inspiratie geven en krijgen is belangrijk. Iets van jezelf laten zien, het met elkaar aangaan. Kernwaarden zijn voor ons daarom niet iets om zomaar "ja" naar te knikken maar om te omarmen en te vertalen naar eigen gedrag.

Integriteit is de basis: ben je bereidt om altijd eerlijk te zijn, (zelf-)kritisch en als gevolg ook "het moeilijke gesprek" aan te gaan als die noodzaak zich voordoet?

    Afspreken de logische vervolgstap!

    U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
    U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

    Uw naam *

    Uw e-mail adres *
    Uw ambitie *
    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?