Op jacht naar de titel 'Beste Software Agency van Europa'

Klantfocus, kwaliteit, én eigenzinnig van stijl

Word Dutchworldig!

Dutchworld is een bedrijf met gedreven web-, interaction- en softwarespecialisten, die renderende, frictieloze weboplossingen maken voor de klant.

We leveren e-business softwareoplossingen, serviceverlening en consultancy op het gebied van interactieve websites, sites voor online verkoop, webapplicaties, gegevensintegratie en internetmarketing.

Als technisch bureau dragen we op het vlak van applicaties (en dus ook op het vlak van CI/CD, applicatie-architectuur, media, systeemgebruik, security, marketing, SEO, monitoring, etc.) bij aan de online operatie van serieuze opdrachtgevers.

"Always on, always improving!", dat is wat de klant moet ervaren. "Vooruitgang", daar doen we het voor.

Een organisatie met lef en ambitie. Een professionele, doch informele werkomgeving binnen een klein en hecht team van leuke collega´s. Heldere communicatie zonder poespas.

Dutchworld is gevestigd te Amersfoort in een inspirerende kantoorlocatie op slechts 10 minuten lopen van het station.

Missie en Visie

Met plezier, stijl en klasse open software applicaties en IT-kennis met toegevoegde waarde leveren aan duurzame, innovatieve bedrijven, die willen verbeteren.

Binnen Dutchworld staat het klant-resultaat nadrukkelijk centraal. De focus ligt daarom op een prestatie vanuit professionaliteit en servicebewustzijn. De mentaliteit om tot het allerlaatste, noodzakelijke punt door te gaan om de afgesproken oplossing te realiseren en daarbij onderweg moeilijkheden te overwinnen.

Samen met dat slagje losheid, humor of excentriciteit om de klantsituatie vanuit een ander perspectief te bekijken, zorgen Dutchworld-medewerkers ervoor dat onze oplossingen en inzet een ongekende meerwaarde betekenen voor de opdrachtgever.

Gedegen in visies op IT-oplossingen

Dutchworld professionals hebben een visie.

Bijvoorbeeld over kwaliteit van softwaresystemen. Continuous integration en deployment. Of bijvoorbeeld over het uitvoeren van een lokaal project onder Dutchworld-regie op een nearshore-locatie.
Hoe doe je dat?

Er zijn veel bruikbare open source softwarecomponenten en -libraries. Het realiseren van softwaresystemen, is dat nog iets dat volledig van scratch zou moeten gebeuren? Nee! Als het aan opdrachtgevers ligt al helemaal in ieder geval niet, want wat al gedaan is (en zich bewezen heeft!), is gedaan. Maak er dus ingenieus gebruik van.
Wat betekent dat voor het vak van software engineer? En dus voor de skills die van jou verwacht worden?

Persoonlijke attitude

Persoonlijke inspiratie geven en krijgen is belangrijk. Iets van jezelf laten zien, het met elkaar aangaan. De cultuur bij Dutchworld is gebaseerd op respect en groepsgevoel, professionaliteit en beroepsnieuwsgierigheid.

Dutchworld biedt als IT-werkgever prettige kansen voor de ambitieuze professional! We verwachten ook van nieuwe medewerkers de mondigheid om de voorwaarden voor een optimaal dienstverband bespreekbaar te kunnen maken.

Collega Martijn over werken bij Dutchworld aan het woord ...

"Hi Martijn, zeg, waarom werk jij als Frontend Developer bij Dutchworld?"

"Geen dag is bij Dutchworld hetzelfde, want zoals we zelf zeggen: "de IT is een groot huis met vele verschillende kamers”. Binnen Dutchworld heb ik mogen ervaren wat het is om iedere kamer van het grote huis te leren kennen. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend. Tevens zorgt het er voor dat er iedere dag weer een nieuwe uitdaging op mij staat te wachten. Een ander leuk aspect aan het werken bij Dutchworld is dat het werk niet stopt binnen onze landsgrenzen. Nee, bij Dutchworld heb je dagelijks te maken met onze nearshore-locatie in Roemenië waar we samen met team Nederland nauw mee samenwerken. Op deze manier proberen we, met een team van vakbewuste IT professionals het hoogst haalbare uit ons werk te halen. De kans die Dutchworld mij biedt om in teamverband mooie en uiteenlopende IT-projecten uit te laten voeren, maakt Dutchworld een ontzettend leuke werkgever."

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.