Het team van Dutchworld

Knapste koppen in e-business.

Het team van Dutchworld

Samenwerken met Dutchworld betekent samenwerken in multi-disciplinaire teams. Gedreven professionals die ieder vanuit de eigen expertise meewerken aan de realisatie van e-business, e-commerce en integratieprojecten.

Wij maken business applicaties. Snappen de vragen over online business waarop organisaties een antwoord zoeken. Afgestemd op de doelstellingen ontwikkelen we daarom eerst een kansrijke ebusiness strategie. Onderweg bieden we elke gewenste ondersteuning om toe te werken naar online succes: van advies en projectrealisatie tot support en online marketing.

In deze samenwerking met de opdrachtgever werpen we ons graag op als partner in crime. Want dat kenmerkt ons. Betrokken en betrouwbaar tot de laatste bit. Herken je je hierin?

Het huidige team bestaat uit de hieronder vermelde collega's. Daarnaast zijn er de "Vrienden van Dutchworld" met ieder hun eigen expertise: De PostgreSQL-collega's van partner Nibble-IT (Mike en Rob) en aan Dutchworld gelieerde onafhankelijke kennisprofessionals (Reind, Jurre, Ruud).

Pooja Gulshetty

Java Developer
Pooja werkte als backend-ontwikkelaar om gedistribueerde systemen te bouwen met Kafka en RestAPI. Ook heeft ze ervaring met PostgreSQL, agile manier van werken en continue integratie met Jenkins. Momenteel leert ze Angular, zodat ze systemen van frontend tot backend kan bouwen.

Eugen Blaga

Odoo Developer
Eugen heeft ons Odoo team op 1 juni 2021 versterkt. Computers betekenen veel voor Eugen, zowel hard- als software. Hij daagt zichzelf iedere dag weer opnieuw uit om zijn kennis van hardware en software te verbeteren.

Martijn Greven

Product Owner / Webdeveloper
Studeerde Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Martijn is verantwoordelijk voor de realisatie van (responsive) websites en webshops waarbij design en techniek elkaar moeten versterken.

Marc Bannink

EAI Consultant / Senior Java Developer
Actief als Internet, Java en EAI Consultant en een ervaren Mule en Ensemble Product Specialist. Marc heeft binnen Dutchworld als Software Consultant, Mulesoft ESB developer en Java Developer uiteenlopende IT-projecten bij gerenommeerde bedrijven succesvol ingevuld.

Vicente Aguillaume - van Ouwerkerk

Continuous Integration Consultant / Senior DevOps Engineer
Vicente heeft allerlei rollen gehad in teams waar hij in gewerkt heeft. Waar hij vooral goed in is, is het verbeteren van CI/CD straten, vaak door deze eerst te omschrijven (in een wiki of modelleringstool) om deze daarna te automatiseren. Hij is een allround developer en kan snel meedraaien ongeacht de programmeertaal die gebruikt wordt.

Szilard Palcza

Senior Web- en Odoo Developer
Szilard is our ‘mean man’. De vragensteller, die uw applicatieprobleem oplost met zijn kennis en jarenlange ervaring. Van oorsprong thuis in Scrumteams die PHP, Magento en WordPress toepassen, maar op dit moment zeer actief met Odoo en Python.

Paulus Kruijer

Odoo en Java Developer
Paulus heeft in 2018 het Odoo team versterkt. Bij Dutchworld heeft hij zich laten inspireren om met Odoo aan de slag te gaan. Hij heeft namelijk veel affiniteit met het omzetten van bedrijfsprocessen naar software oplossingen. Om een goede Odoo Developer te worden heeft Paulus Python als programmeertaal toegevoegd aan zijn rijke portefeuille. Naast Odoo Developer is Paulus ook inzetbaar als gecertificeerd Java developer en heeft hij uitgebreide kennis van automated testing.

Elise van Maarschalkerweerd

Odoo Business Consultant
Elise heeft 25 jaar ervaring met ERP binnen het MKB. Zij weet hoe belangrijk het is voor het MKB om snel te kunnen schakelen, flexibel te zijn en zo efficiënt mogelijk uitoefenen van core-business. En dat betekent goed luisteren naar u als bedrijf binnen het MKB. Waar zitten de pijnpunten en waar kan er efficiency behaald worden? Zij helpt MKB-Bedrijven met de inrichting en het in gebruik nemen van de Odoo software. Uw uitdagingen vertaalt zij naar de inrichting van de processen binnen Odoo. Samen met het Odoo team is zij verantwoordelijk voor het onderhouden, uitbouwen en professionaliseren van de Odoo-oplossing binnen het MKB. Met alles dat daar bijhoort: ServiceDesk, standaard configuraties, SaaS-oplossingen en softwareintegraties met Odoo.

Gert de Wit

Odoo Business Consultant
Gert is de business en implementatie consultant die al 10 jaar MKB-bedrijven helpt met de inrichting en het gebruik van de CRM/ERP-applicatie Odoo. Als professional kent hij de mogelijkheden van de business apps van Odoo vanuit de praktijk. Via de ServiceDesk van Dutchworld organiseert hij ruimhartig onze Odoo-support aan opdrachtgevers bij de inrichting en het gebruik van deze SaaS-oplossing. Daarnaast heeft hij in zijn carriere veel operationele en commerciële managementervaring opgedaan binnen grote bedrijven. Met al die ervaring is hij een extra motor achter de groeiambities van Dutchworld.

Markoen Meijerink

Projectleider / Consultant

Markoen is al 25 jaar actief in rollen als consultant, projectleider, directeur en ondernemer, waarbij business software oplossingen voor organisaties centraal staan.

Vragen waar hij warm van wordt: Wat wil je zijn als bedrijf? Hoe wil je het verdienen? En daarbij moeten heilige huisjes wel benoemd worden en bij noodzaak ook sneuvelen! Verder actief als Senior Projectleider en Scrum Master bij opdrachtgevers.