Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Het team van Dutchworld

Samenwerken met Dutchworld betekent samenwerken in multi-disciplinaire teams. Gedreven professionals die ieder vanuit de eigen expertise meewerken aan de realisatie van ecommerce projecten, integratieprojecten en business applicaties.

Wij snappen de vragen over online business waarop organisaties een antwoord zoeken. Afgestemd op de doelstellingen ontwikkelen we daarom eerst een kansrijke ebusiness strategie. Onderweg bieden we elke gewenste ondersteuning om toe te werken naar online succes: van advies en projectrealisatie tot support en online marketing.

In deze samenwerking met de opdrachtgever werpen we ons graag op als partner in crime. Want dat kenmerkt ons. Betrokken en betrouwbaar tot de laatste bit. Herken je je hierin?


Martijn Greven1Martijn Greven
Product Owner / Webdeveloper

Studeerde Communication & Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool. Martijn is verantwoordelijk voor de realisatie van (responsive) websites en webshops waarbij design en techniek elkaar moeten versterken.


Zsolt Tempfli
Senior Webdeveloper

Zsolt is een gedegen software ontwikkelaar die goed thuis is in opensource tools. Meer dan 12 jaar ervaring als PHP/Zend programmeur, Magento frontend en backendontwikkeling, javascript en WordPress. Daarnaast heeft hij zich de laatste 3 jaar ontwikkeld als Java Developer met Mule en OrientDB.


Szilard Palcza
Senior Webdeveloper / Odoo Developer

Szilard is our ‘mean man’. De vragensteller, die uw applicatieprobleem oplost met zijn kennis en jarenlange ervaring. Van oorsprong thuis in Scrumteams die PHP, Magento en WordPress toepassen, maar op dit moment zeer actief met Odoo en Python.


marcMarc Bannink
Enterprise Application Integration

Actief als Internet, Java en EAI Consultant en een ervaren Mule en Ensemble Product Specialist.

Marc heeft binnen Dutchworld als Software Consultant, Mulesoft ESB developer en Java Developer uiteenlopende IT-projecten bij gerenommeerde bedrijven succesvol ingevuld.


Gert de Wit
Odoo-Specialist / Business Consultant

Gert is de business en implementatie consultant die al 8 jaar MKB-bedrijven helpt met de inrichting en het gebruik van de ERP-applicatie Odoo. Als professional kent hij de mogelijkheden van de business apps van Odoo vanuit de praktijk. Via de ServiceDesk van Dutchworld organiseert hij ruimhartig onze Odoo-support aan opdrachtgevers bij de inrichting en het gebruik van deze SaaS-oplossing.

Daarnaast heeft hij in zijn carriere veel operationele en commerciële managementervaring opgedaan binnen grote bedrijven. Met al die ervaring is hij een extra motor achter de groeiambities van Dutchworld.


Davey Groen
Java Developer

Davey heeft Informatica gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Hij ontwikkelt zich nu verder in de rol van Junior Java Developer bij Dutchworld. Davey is een echte doorzetter, die (naar eigen zeggen) leren als hobby heeft.


Markoen Meijerink
Projectleider / Consultant

Markoen is al 25 jaar actief in rollen als consultant, projectleider, directeur en ondernemer, waarbij business software oplossingen voor organisaties centraal staan.

Persoonlijke visie is dat ondernemend Nederland duidelijker moet kiezen. Wat wil je zijn als bedrijf, hoe wil je het verdienen? Daarbij moeten heilige huisjes wel benoemd worden en bij noodzaak ook sneuvelen! Verder actief als Senior Projectleider en Scrum Master bij opdrachtgevers.


reindReind Dooyeweerd
Adviseur e-commerce oplossingen


jurreJurre van Dorp
Senior Designer

Jurre adviseert opdrachtgevers over de go-to-market strategie en het interface-design. Creatieve concepten worden door hem uitgewerkt naar een visueel en interactief ontwerp van hoog niveau.


caroleCarole te Slaa
Online Marketeer

Carole ontwikkelt en beheert online marketingactiviteiten voor B2C opdrachtgevers van Dutchworld. Zij is altijd gedreven en gefocust om bij te dragen aan een betere online merkbeleving en online verkoopresultaat (met o.a. contentmanagement, e-mailmarketing en Adwords campagnes).


Samen ambities waarmaken