We flikken 't samen!

Samen met u en samen met onze partners.

Professionele partners, kundige meerwaarde

Odoo SA: Uitgever van Odoo business apps

Odoo is een moderne, volledig geïntegreerde bedrijfssoftware-oplossing voor MKB-bedrijven. Met de ruim 275 standaardmodules en meer dan 1.000 aanvullende modules van Odoo kunt u - op verrassend betaalbare wijze - álle CRM- en ERP-activiteiten van uw bedrijf registreren, rapporteren en managen. Dutchworld is Ready-partner van Odoo onder de naam Odoologic.
Bezoek website

Nibble IT: Hightech PostgreSQL connaisseurs

Al meer dan 25 jaar is Nibble gespecialiseerd in databases. De focus ligt daarbij vooral op PostgreSQL. Zij weten alles van uw database als wij het niet weten en houden deze 7x24 uur beschikbaar. Bovendien gebruiken ze ook Odoo, net als Dutchworld/Odoologic. Aspecten die bij hen hoog in het vaandel staan: a/ Kennis en Kennisdeling. Kennis is immers de basis van goede resultaten. b/ Geen valse beloftes. Geen claims of adviezen die het consortium Dutchworld/Nibble niet kan waarmaken. c/ Eerlijke prijzen. Opdrachtgevers betalen alleen voor uren die we ook echt besteden. "Pay as you Go"! Onze zakelijke ethiek is wat dat betreft gelijk!
Bezoek website

MultiSafepay: Payments Solution Provider voor Europa

Verhoog uw sales door de meest gekozen en lokale betaaloplossingen aan te bieden in het land waar u wilt verkopen. Van lokale betaalmethoden zoals iDEAL tot internationale betaalopties zoals Bancontact, Giropay, VISA en MasterCard. Daarnaast biedt MultiSafepay ook opties voor achteraf betalen, zoals onze eigen oplossing Betaal na Ontvangst of Klarna.
Bezoek website

Rhinoz: (Web)tekst + advies

Met veel plezier en passie is Jeroen van Netten al vele jaren werkzaam op het gebied van marketingcommunicatie als copywriter/creatieve conceptontwikkelaar voor zowel corporates als voor MKB-opdrachtgevers.
Bezoek website

ConnectedSpots: Internet of Things & Sensor projecten

Connected Spots geeft advies en ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van SlimmeSensor-projecten en Internet of Things-toepassingen. Zij maken IoT simpelweg eenvoudig voor u.
Bezoek website

Factuur-Portal

Binnen 5 minuten een 100% correct verwerkte factuur in uw systeem, zonder handmatige tussenkomst of visuele controle. Door Factuurportal in te zetten voor de automatische verwerking van PDF- en UBL-facturen realiseert uw organisatie een substantiële tijd- en kostenbesparing!
Bezoek website

Coperitas: Global transfer pricing solution

Coperitas is a FinTech scale-up bringing the software solution Coperitas to the market to make Transfer Pricing easy for international corporates. Klik hier om meer over Coperitas te lezen.
Bezoek website

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?