We flikken 't samen!

Samen met u en samen met onze partners.

Professionele partners, kundige meerwaarde

Odoo SA: Uitgever van Odoo business apps

Odoo is een moderne, volledig geïntegreerde bedrijfssoftware-oplossing voor MKB-bedrijven. Met de ruim 275 standaardmodules en meer dan 1.000 aanvullende modules van Odoo kunt u - op verrassend betaalbare wijze - álle CRM- en ERP-activiteiten van uw bedrijf registreren, rapporteren en managen. Dutchworld is Ready-partner van Odoo onder de naam Odoologic.
Bezoek website

Nibble IT: Database connaisseurs

Al meer dan 25 jaar is Nibble gespecialiseerd in databases. De focus ligt daarbij vooral op PostgreSQL. Aspecten die bij hen hoog in het vaandel staan: a/ Eerlijke prijzen. Opdrachtgevers betalen alleen voor uren die we ook echt besteden. b/ Geen valse beloftes, die Nibble niet kan waarmaken. c/ Kennisdeling. Kennis is immers de basis van goede resultaten.
Bezoek website

MultiSafepay: Payments Solution Provider

Verhoog uw sales door de meest gekozen en lokale betaaloplossingen aan te bieden in het land waar u wilt verkopen. Van lokale betaalmethoden zoals iDEAL tot internationale betaalopties zoals Bancontact, Giropay, VISA en MasterCard. Daarnaast biedt MultiSafepay ook opties voor achteraf betalen, zoals onze eigen oplossing Betaal na Ontvangst of Klarna.
Bezoek website

RiSource: Mastering Corporate Data

RiSource is a software company that delivers advanced solutions for corporate entity management. Drawing on extensive experience in master data management and relationship management our solutions offer an innovative approach to managing and leveraging core corporate data to empower greater insight and control over the corporate entity.
Bezoek website

Rhinoz: (Web)tekst + advies

Met veel plezier en passie is Jeroen van Netten al vele jaren werkzaam op het gebied van marketingcommunicatie als copywriter/creatieve conceptontwikkelaar voor zowel corporates als voor MKB-opdrachtgevers.
Bezoek website

ConnectedSpots: Internet of Things & Sensor projecten

Connected Spots geeft advies en ondersteuning bij de ontwikkeling en realisatie van SlimmeSensor-projecten en Internet of Things-toepassingen. Zij maken IoT simpelweg eenvoudig voor u.
Bezoek website

ARI Europe: Partstream oplossingen

ARI Europe B.V., Nederland, is een toonaangevende leverancier van elektronische onderdelencatalogi voor dealers, distributeurs en fabrikanten. We verwijderen de complexiteit van het verkopen en onderhouden van nieuwe en gebruikte voertuiginventaris, onderdelen, kleding en accessoires voor klanten. Onze innovatieve producten worden aangedreven door een eigen gegevensopslagplaats van verrijkte originele apparatuur en aftermarket elektronische inhoud, die meer dan 17 miljoen actieve SKU's voor onderdelen en accessoires en 750.000 uitrustingsmodellen omvat.
Bezoek website