Alle vrijheid om zelf te sleutelen

Benut de 'waarde' van open source software.

Open source software tools

Dutchworld heeft zijn keuzes gemaakt als het gaat om de volwassen open software platforms die we met voorkeur toepassen voor e-business oplossingen:

  • WordPress/WooCommerce
  • Magento Commerce
  • Odoo (aka OpenERP)
  • Mule

Basisfunctionaliteit wordt indien nodig aangevuld met modules of plugins uit de community of maatwerk-modules in:

  • PHP/Javascript/Typescript
  • Java
  • Python

Het succes van webapplicaties is van veel factoren afhankelijk. Functionaliteit, security, stabiliteit en uitbreidbaarheid bijvoorbeeld.

De genoemde open source software tools, die Dutchworld dagelijks toepast, hebben op deze aspecten een hoge basiskwaliteit te bieden.

Van basiskwaliteit naar totaaloplossing

Inzet van open source software tools vergt gedegen functionele en technische kennis vanuit praktijkervaring. In combinatie met onze systeeminrichting en beheeraanpak legt Dutchworld de basis voor een sterke totaaloplossing.

De realiteit is dat niet de mogelijkheden van deze tools alléén doorslaggevend zijn voor uw digital performance. Intense samenwerking met een fanatiek bedrijf als Dutchworld als uw software partner zien we ook als een randvoorwaarde voor uw succes.

Websites in WordPress (en met WooCommerce voor e-commerce)

WordPress is wereldwijd uitgegroeid tot de defacto standaard om snel een professionele en snelle website te maken. Voor WordPress zijn vele themes en plugins beschikbaar, waaronder de bruikbare WooCommerce-plugin als alternatief voor een webwinkel gebaseerd op Magento. Content management wordt via een gebruikersvriendelijke backoffice mogelijk gemaakt. Belangrijk zijn ook de aanwijzingen voor contentverbeteringen door de Yoast-plugin, die gebruikers moeten doorvoeren om Search Engine Optimalisatie (SEO) te bereiken.

Magento als het veelzijdige ecommerce-platform

Magento is een robuust en compleet ecommerce-platform, dat dagelijks door vele gebruikers wereldwijd wordt ingezet. Ten opzichte van alternatieve e-commerce pakketten biedt Magento veel standaard functionaliteit om online verkopen of serviceverlening tot een succes te maken. Binnen de Magento-community zijn vele standaard modules beschikbaar (sterk variërend in kwaliteit!), welke de mogelijkheden nog verder uitbreiden. De flexibiliteit van componenten-technologie.

Business Applicaties van Odoo in Python / Postgres

Bedrijven die nieuwe (CRM of ERP) software aanschaffen om hun bedrijfsprocessen te automatiseren, kiezen daarvoor steeds vaker voor een SaaS-oplossing. Odoo is zo’n SaaS-oplossing. Een volledige webgebaseerde applicatie die bedrijfsprocessen van website tot boekhouding ondersteunt. Odoo heeft business applicaties voor website, messaging, verkoop, marketing, inkoop, projecten, voorraad, HR en kennismanagement. Op specifieke onderdelen zoals MRP of POS zijn aanvullende modules beschikbaar. De Odoo-community is zeer actief met de mogelijkheid voor (betaalde) premium-support. Odoo is gebaseerd op Python en de betrouwbare Postgres-database.

Innovatieve abonnements-applicaties in Java & SOADS

Door het Internet is het software landschap veranderd. Webservices die op abonnementsbasis worden geconsumeerd. Achterliggende microservices. Key-value databases voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid dan de klassieke relationele databases. Web interfaces. Met Java, AngularJs, Mule en OrientDB bouwt Dutchworld innovatieve softwareproducten voor de toekomst. Met het Java-framework SOADS (subscription-oriented software development stuff), dat we hiervoor ontwikkeld hebben, hebben we een sterk gereedschap in handen!

Mule ESB voor gegevensintegratie van Java-, PHP- of Python-applicaties

Mule van Mulesoft biedt een stabiel platform voor synchrone en asynchrone gegevensintegratie. Asynchrone communicatie betekent dat webservices niet direct hun antwoordbericht teruggeven. In de designer van Mule kan de technische flow van integraties uitgetekend worden. Mule heeft een adapter voor Magento beschikbaar. Goodies out of the box. De touchpoints worden gerealiseerd in Java, PHP of Python.

Standaard open software of maatwerk?

Open source software biedt wat het zegt: open software. De software mag aangepast worden om de gewenste oplossing te realiseren, mits gebruikslicenties gerespecteerd worden.

De genoemde software frameworks bieden door het open karakter uitstekende toolsets voor een breed scala aan internetstrategiën en toepassingen. Ga het gesprek met ons aan over hoe dit de basis kan zijn voor uw digital performance.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.