Alle vrijheid om zelf te sleutelen

Benut de 'waarde' van open source software.

Open source software oplossingen & tools

Dutchworld heeft zijn keuzes gemaakt als het gaat om de volwassen en mainstream open software platforms die we met voorkeur toepassen voor e-business oplossingen:

  • Java Frameworks
  • Odoo
  • Magento Commerce
  • WordPress/WooCommerce
  • Mule ESB & Java

Basisfunctionaliteit wordt indien nodig aangevuld met modules of plugins uit de community of maatwerk-modules gerealiseerd in:

  • Java
  • Python
  • PHP & Javascript

Deze platforms vormen het begin van een software oplossing 'by itself'. Het succes van webapplicaties is echter van veel factoren afhankelijk. Functionaliteit, security, stabiliteit en uitbreidbaarheid bijvoorbeeld.

Genoemde open source software tools, die Dutchworld dagelijks toepast, bijvoorbeeld voor het fintech-bedrijf Coperitas, bieden op deze aspecten een hoge basiskwaliteit.

Van basiskwaliteit naar totaaloplossing

Inzet van open source software tools vergt gedegen functionele en technische kennis vanuit praktijkervaring. In combinatie met onze systeeminrichting en beheeraanpak legt Dutchworld zo de basis voor een sterke, toekomstbestendige totaaloplossing.

De realiteit is dat niet de mogelijkheden van deze tools alléén doorslaggevend zijn voor uw digital performance. Ingenieus gebruik en intense samenwerking met een gedreven bedrijf zoals Dutchworld (of een van onze andere business en technologie-partners) als uw solution partner zien we ook als een randvoorwaarde voor het succes voor onze innovatieve opdrachtgevers.

Websites in WordPress (en met WooCommerce voor e-commerce)

WordPress is wereldwijd uitgegroeid tot de defacto standaard om snel een professionele en snelle website te maken. Voor WordPress zijn vele themes en plugins beschikbaar, waaronder de bruikbare WooCommerce-plugin als alternatief voor een webwinkel gebaseerd op Magento. Content management wordt via een gebruikersvriendelijke backoffice mogelijk gemaakt. Belangrijk zijn ook de aanwijzingen voor contentverbeteringen door de Yoast-plugin, die gebruikers moeten doorvoeren om Search Engine Optimalisatie (SEO) te bereiken.

Magento als het veelzijdige ecommerce-platform

Magento is een robuust en compleet ecommerce-platform, dat dagelijks door vele gebruikers wereldwijd wordt ingezet. Ten opzichte van alternatieve e-commerce pakketten biedt Magento veel standaard functionaliteit om online verkopen of serviceverlening tot een succes te maken. Binnen de Magento-community zijn vele standaard modules beschikbaar (sterk variërend in kwaliteit!), welke de mogelijkheden nog verder uitbreiden. De flexibiliteit van componenten-technologie.

Business Applicaties van Odoo in Python / Postgres

Bedrijven die nieuwe (CRM of ERP) software aanschaffen om hun bedrijfsprocessen te automatiseren, kiezen daarvoor steeds vaker voor een SaaS-oplossing. Odoo is zo’n SaaS-oplossing. Een volledige webgebaseerde applicatie die bedrijfsprocessen van website tot boekhouding ondersteunt. Odoo heeft business applicaties voor website, messaging, verkoop, marketing, inkoop, projecten, voorraad, HR en kennismanagement. Op specifieke onderdelen zoals MRP of POS zijn aanvullende modules beschikbaar. De Odoo-community is zeer actief met de mogelijkheid voor (betaalde) premium-support. Odoo is gebaseerd op Python en de betrouwbare Postgres-database.

Innovatieve abonnements-applicaties in Java & SOADS

Door het Internet is het software landschap veranderd. Webservices die op abonnementsbasis worden geconsumeerd. Achterliggende microservices. Key-value databases voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid dan de klassieke relationele databases. Web interfaces. Met Java, AngularJs, Mule en PostgreSQL bouwt Dutchworld innovatieve softwareproducten voor de toekomst. Met het Java-framework SOADS (subscription-oriented software development stuff), dat we hiervoor ontwikkeld hebben, hebben we een sterk gereedschap in handen!

Mule ESB voor gegevensintegratie van Java, Python of PHP-applicaties

Mule van Mulesoft biedt een stabiel platform voor synchrone en asynchrone gegevensintegratie. Asynchrone communicatie betekent dat webservices niet direct hun antwoordbericht teruggeven. In de designer van Mule kan de technische flow van integraties uitgetekend worden. Mule heeft een adapter voor Magento beschikbaar. Goodies out of the box. De touchpoints worden gerealiseerd in Java, Python of PHP.

Standaard open software of maatwerk?

Open source software biedt wat het zegt: open software. De software mag aangepast worden om de gewenste oplossing te realiseren, mits gebruikslicenties gerespecteerd worden.

De genoemde software frameworks bieden door het open karakter uitstekende toolsets voor een breed scala aan internetstrategiën en toepassingen. Ga het gesprek met ons aan over hoe dit de basis kan zijn voor uw digital performance in e-business.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de sleutel.