1 euro veranderen in 2 euro?

Zet bij uw e-business dan ook online marketing in.

Online marketing voor gegarandeerd online succes

Uw nieuwe website of webshop is geen garantie op voldoende online traffic en een goede conversie. Tientallen websites naast die van u zijn ook online! Om op te vallen tussen uw concurrenten, zal er hard gewerkt moeten worden.

Hoe gaat u er voor zorgen dat bezoekers u weten te vinden? En, belangrijker nog: hoe maakt u van uw bezoekers tevreden (terugkerende) klanten of geïnteresseerden?

Als complete e-business partner blijven we u gericht ondersteunen in het online-traject, ook na de realisatie van uw website of webshop. Een effectieve online marketing strategie resulteert aantoonbaar in meer traffic, meer conversie en meer retentie.

We bieden advies en operationele ondersteuning in de volgende online marketing kanalen:

Search Engine Optimalization (SEO)

“Content is King”! Het plaatsen en regelmatig updaten van waardevolle content wordt nog steeds het hoogst gewaardeerd door search-engines en is dus van grote invloed op uw ranking. Naast advies en uitvoering op het gebied van contentmarketing, helpen we u met overige SEO vriendelijke aanpassingen aan uw website om uw vindbaarheid op zoekmachines te optimaliseren.

Search Engine Advertising (SEA)

Betaalde advertenties op Google zijn de snelste weg naar een hoge ranking. Het traject daarnaartoe zal zorgvuldig voorbereid moeten worden. We realiseren effectieve Google Adwords campagnes op basis van zoekwoorden die relevant zijn voor uw business. Gedurende de campagne houden we uw budget en ranking nauwlettend in de gaten.

Affiliate marketing

We promoten uw producten via populaire websites en prijsvergelijkers door middel van banners, logolinks en productfeeds. Hiermee stimuleren we het verkeer naar uw website en werken we aan uw conversie.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is de aangewezen weg om op laagdrempelige wijze in contact te blijven met uw klanten. We maken en verzenden nieuwsbrieven om top-of-mind te blijven bij uw klanten en zo herhaalbezoeken en vervolgbestellingen te stimuleren. Daarbij zetten we e-mailmarketing in als effectief middel om te converteren op onbestelde producten in winkelwagentjes.

Social media marketing

Social media kan – mits op doordachte en structurele basis uitgevoerd – zorgdragen voor een razendsnelle verspreiding van informatie over uw organisatie, diensten en producten. Hiermee kan uw imago een flinke boost maken. We helpen u met de planning, inhoud en invulling van social media activiteiten op platforms als Facebook, Twitter en Instagram. Hiermee bevorderen we interactie en engagement met followers, genereren we nieuwe followers en verhogen we traffic en conversie op uw website.

Webanalytics

Met Google Analytics meten we het rendement op uw online marketing acties en maken we inzichtelijk hoe uw website of webshop bezocht wordt. Deze relevante gegevens worden teruggekoppeld naar u en gebruiken we om eventueel bij te sturen en nieuwe acties in te zetten. Zo kan er verder gewerkt worden aan de verbetering van uw online performance.

De 2 euro-challenge beleven met Dutchworld

Online marketing voor meer digital performance? Stap niet in de valkuilen. Ga het gesprek met ons aan over hoe u van 1 euro 2 euro maakt.

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?