Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Met Odoo klaar voor de toekomst

O.a. meer flexibiliteit en minder kosten.

Odoo bedrijfssoftware voor duurzaam en innovatief

Wat maakt bedrijfssoftware voor duurzame en innovatieve MKB-opdrachtgevers echt klaar voor de toekomst? Hoe zou uw organisatie presteren met software, die open is, modern, functioneel en schaalbaar? En blijvend betaalbaar?

Met Odoo, een volledig geïntegreerde business-softwareoplossing voor het MKB, kunt u deze vragen aanpakken om toekomst-proof te worden. Met behulp van deze open source software kunt u opschalen, verhoogt u uw efficiency en verlaagt u uw kosten.

Via de video-tours op Odoo.com wordt u uitgelegd welke processen Odoo ondersteunt.

Wat is Odoo?

Odoo is een volledig webgebaseerd, all-in-one business pakket voor MKB-bedrijven. Het biedt eén geïntegreerde bedrijfssoftwareoplossing, waarin álle activiteiten van een bedrijf geregistreerd en beheerd kunnen worden.

Highlights van het Odoo-ecosysteem zijn:

  • Odoo ondersteunt de volledige waardeketen van Sales & Marketing tot Finance.
  • Odoo is verkrijgbaar in cloud of on premise versie.
  • Odoo software wordt beheer door Odoo SA. Odoo is te beschouwen als de uitgever.
  • Odoo omvat standaard 45, gecertificeerde business apps.
  • Odoo wordt omringd door een wereldwijde, actieve community van 250 partners, die Odoo implementeren en extra modules ontwikkelen. Dutchworld is er een van.
  • Het Odoo-ecosysteem biedt meer dan 1000 aanvullende modules.

Odoologic

Dutchworld voert Odoo-implementaties uit onder de handelsnaam Odoologic. Deze naam benadrukt zowel onze kennis van Odoo-software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim en agile aan te pakken.

Odoo slim gebruiken: de 'Odoologic' wijze van inrichting

Dutchworld kan u praktijk-cases illustreren die voor zowel maakbedrijven als dienstverleners van belang zijn:

  • De handelsinrichting van Odoo biedt geïntegreerde gegevensvoorziening over alle inkoop, verkoop, productie, voorraad, en financieel.
  • De diensteninrichting van Odoo biedt geïntegreerde gegevensvoorziening over alle projecten, taken en incidenten, budgetten, uren, hr en financieel.

Waar het om gaat is dat altijd, overal, alle gegevens voorhanden zijn op mobiel, tabletPC of werkstation, zonder enige beperking. Eén integraal systeem ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering is essentieel.

Om de gegevensstromen over al die kanalen te kunnen beheersen is het gewenst om één softwareoplossing te creëren waaruit u precies kunt aflezen hoe uw bedrijf draait. Door de standaard inbedding van de websites en webwinkel in het Odoo-systeem toont uw backoffice altijd actuele informatie middels dashboards en rapportages.

Dutchworld is Odoologic en is Odoo Ready partner

Odoo kan door Dutchworld volledig stand-alone ingezet worden met volledige procesintegratie en inclusief geïntegreerde website of webshop. Of, als daar goede redenen voor zijn, in combinatie met specifieke frontends gebaseerd op Magento of Wordpress gekoppeld aan Odoo. Met passend maatwerk waar nodig en volledige gegevensintegratie binnen uw waardeketen.

Complete business software voor het MKB

Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Dutchworld maken we uw business software oplossing in de cloud compleet. Laat u over de sterke mogelijkheden van Odoo adviseren voor meer digital performance van uw organisatie. Ook dat zou Odoologic zijn!

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *