Duurzame organisaties kiezen Odoo bedrijfssoftware

Met Odoo CRM/ERP klaar voor de toekomst.
Odoo software is dé oplossing voor bedrijven in regio Utrecht en Amsterdam. Wat maakt bedrijfssoftware voor duurzame, innovatieve mkb-opdrachtgevers echt klaar voor de toekomst? Hoe zou uw organisatie presteren met CRM/ERP-software die open modern, functioneel en schaalbaar is? En ook niet onbelangrijk: die software moet betaalbaar blijven. Met Odoo, de volledig geïntegreerde business softwareoplossing voor het mkb, kunt u deze uitdagingen aanpakken en toekomstproof worden.
Meer dan een miljoen blije ‘users’ werken beter met de geïntegreerde business apps van Odoo. Hoe? Via de video-tours op Odoo.com wordt u uitgelegd welke processen Odoo ondersteunt. Door de open source Odoo software slim in te zetten, kunt u uw organisatie in bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht opschalen, efficiency verhogen en kosten verlagen.

Wat is Odoo en waarom is deze software geschikt voor uw onderneming in regio Utrecht?

Odoo is een modern, webgebaseerd businesspakket voor mkb-bedrijven. Het biedt een geïntegreerde bedrijfssoftwareoplossing, waarin alle activiteiten van een bedrijf geregistreerd en beheerd worden. Dutchworld uit Amersfoort, nabij Amsterdam en Utrecht, biedt Odoo software aan voor bedrijven die een oplossing zoeken voor diverse softwareprocessen. De software biedt primair een oplossing voor CRM en ERP processen, maar kan breder ingezet worden. Door het open karakter en de kwaliteit van de softwarearchitectuur worden krachtige add-ons met dit software framework gerealiseerd. De highlights van het open source ecosysteem zijn:
 • Odoo ondersteunt de volledige waardeketen vanaf uw bedrijfswebsite, sales & marketing, voorraad, projecten en productie tot en met de geïntegreerde boekhoudmodule en de business reporting.
 • Odoo heeft een moderne, open architectuur, is volledig web-based en te gebruiken via mobiele devices over beveiligde verbindingen.
 • Odoo is verkrijgbaar in cloud of on-premise versie.
 • Odoo software wordt beheerd door Odoo-SA. Odoo-SA is als het ware de uitgever van de software.
 • Deze businesssoftware omvat standaard een 40-tal gecertificeerde businessapps.
 • Wereldwijd bestaat er een actieve community van 250 partners, die de software implementeren en extra modules ontwikkelen. Dutchworld is de preferred partner voor mkb-bedrijven, zoals zakelijke dienstverleners, (online) handelsbedrijven, installatie- en servicebedrijven of klantordergestuurde assemblagebedrijven.
 • Het ecosysteem biedt meer dan 1000 aanvullende modules.
 • Beginnen met Odoo is laagdrempelig en veel lichtvoetiger dan systemen van klassieke ERP-leveranciers.

Ons label Odoologic

Dutchworld voert Odoo implementaties uit onder het brandlabel Odoologic. De naam Odoologic benadrukt zowel onze kennis van Odoo software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim aan te pakken in onder meer Amsterdam en Utrecht: de 'Odoologic' wijze van inrichting.
Odoo wordt door ons volledig stand-alone ingericht met volledige procesintegratie en inclusief geïntegreerde Odoo-website of Odoo-webshop. Als alternatief, indien gewenst, kan Odoo gecombineerd worden met specifieke frontends gebaseerd op Magento of WordPress. Met passend maatwerk waar nodig en volledige gegevensintegratie binnen uw waardeketen. Na het project ontzorgen wij u volledig door het support en beheer van uw omgeving te verzorgen. Onze Servicedesk staat 24/7 voor u klaar.
dutchworld logo odoologic

Odoologic is partner van Odoo

dutchworld odoo ready-partner

Complete business software voor het mkb

Kortom, van advies en projectoplevering naar support en online marketing; bij Odoologic maken we uw business softwareoplossing in de cloud compleet. Laat u over de sterke mogelijkheden van Odoo software adviseren voor meer digital performance van uw organisatie in bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam. Die stap zou ook heel Odoologic zijn!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen? Welkom bij Dutchworld. Maak een afspraak met onze experts uit Amersfoort, niet ver van Amsterdam en Utrecht, en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met Odoo software. U bereikt ons via +31 (0)30.229.31.18 of contact@dutchworld.nl.

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?