Medewerkers verdienen geweldige software

Met Odoo CRM/ERP klaar voor de toekomst.

Duurzame organisaties kiezen Odoo bedrijfssoftware

Wat maakt bedrijfssoftware voor duurzame, innovatieve MKB-opdrachtgevers echt klaar voor de toekomst? Hoe zou uw organisatie presteren met CRM/ERP software, die open is, modern, functioneel en schaalbaar? En blijvend betaalbaar?

Met Odoo, de volledig geïntegreerde business software oplossing voor het MKB, kunt u deze uitdagingen aanpakken en toekomstproof worden.

Meer dan een miljoen blije ‘users’ werken beter met de geïntegreerde business apps van Odoo. Hoe? Via de video-tours op Odoo.com wordt u uitgelegd welke processen Odoo ondersteunt.

Door deze open source software slim in te zetten kunt u uw organisatie opschalen, efficiency verhogen en kosten verlagen.

Wat is Odoo?

Odoo is een modern, webgebaseerd business pakket voor MKB-bedrijven. Het biedt een geïntegreerde bedrijfssoftwareoplossing, waarin alle activiteiten van een bedrijf geregistreerd en beheerd kunnen worden.

De software biedt primair een oplossing voor CRM en ERP processen, maar kan breder ingezet worden. Door het open karakter en de kwaliteit van de software architectuur kunnen krachtige add-ons met dit software framework gerealiseerd worden.

Highlights van het open source ecosysteem zijn:

  • Odoo ondersteunt de volledige waardeketen vanaf uw bedrijfswebsite, Sales & Marketing, Voorraad, Projecten en Productie tot en met de geïntegreerde boekhoudmodule en de business reporting.
  • Odoo heeft een moderne, open architectuur, is volledig web based en te gebruiken via mobiele devices over beveiligde verbindingen.
  • Odoo is verkrijgbaar in cloud of On Premise versie.
  • Odoo software wordt beheerd door Odoo-SA. Odoo-SA moet u zien als de uitgever van de software.
  • Deze business software omvat standaard een 40-tal gecertificeerde business apps.
  • Wereldwijd bestaat er een actieve community van 250 partners, die de software implementeren en extra modules ontwikkelen. Dutchworld is de preferred partner voor MKB-bedrijven, zoals zakelijke dienstverleners, (online) handelsbedrijven, installatie- en servicebedrijven of klantordergestuurde assemblagebedrijven.
  • Het ecosysteem biedt meer dan 1000 aanvullende modules.
  • Beginnen met Odoo is laagdrempelig en veel lichtvoetiger dan systemen van klassieke ERP-leveranciers.

Odoologic

Dutchworld voert Odoo implementaties uit onder het brandlabel Odoologic. De naam Odoologic benadrukt zowel onze kennis van Odoo software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim aan te pakken: de 'Odoologic' wijze van inrichting.

Odoo kan door Dutchworld volledig stand-alone ingericht worden met volledige procesintegratie en inclusief geïntegreerde Odoo-website of Odoo-webshop.

Als alternatief, als daar goede redenen voor zijn, kan Odoo gecombineerd worden met specifieke frontends gebaseerd op Magento of Wordpress en gekoppeld aan Odoo. Met passend maatwerk waar nodig en volledige gegevensintegratie binnen uw waardeketen.

Na het project kunnen wij u volledig ontzorgen door het support en beheer van uw omgeving te verzorgen. Onze ServiceDesk staat 24/7 voor u klaar.

dutchworld logo odoologic

Odoologic is partner van Odoo

dutchworld odoo ready-partner

Complete business software voor het MKB

Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Odoologic maken we uw business software oplossing in de cloud compleet.

Laat u over de sterke mogelijkheden van Odoo adviseren voor meer digital performance van uw organisatie. Die stap zou ook heel Odoologic zijn!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.