Magento e-commerce? Kom bij ons 'shoppen'

Samen halen we meer omzet uit uw Magento webshop.

Waarom Magento e-commerce?

Waar zit momenteel het knelpunt in uw online verkoopstrategie?

Is het omnichannel, het nieuwe modewoord? Bij omnichannel zorgt u voor een gelijksoortige merkbeleving van de klant over alle kanalen. Ongeacht het kanaal biedt u een afgestemde en naadloze ervaring is. Uitstraling, content en beleving zijn altijd en overal gelijk. Wil de klant een online bestelling afhalen in een winkel, dan kan dat. Wil de klant die in de winkel staat het artikel dat alleen online beschikbaar is, dan is dat dircte te regelen. Omnichannel overstijgt de deuren van een winkel en de virtuele omgeving van de webwinkel. Klanten oriënteren en converteren al omnichannel. Bij de verschillende customer journeys is niet alleen conversie leidend maar juist ook retouren, customer service, etc. Dit zorgt enerzijds voor een hogere conversie en anderzijds voor een hogere customer life time value.

Magento 2 Commerce kent heel veel out-of-the-box B2B functionaliteiten in het B2B-pack. Voor een onderneming die vooral vanuit het ERP-backend wordt aangestuurd biedt het de basiscomponenten om aan te sluiten bij de logica en werking van het ERP. Ook dat kan een sterk argument zijn.

De business case om te kiezen voor Magento 2 is niet altijd direct helder. Wel is de keuze voor Magento een toekomstvaste keuze, dat is zeker. Wellicht het gesprek ook met Dutchworld voeren?

Magento 2 en waarom u wilt migreren

Bent u de trotse eigenaar van een Magento 1 webwinkel? En wilt u online zo succesvol blijven? Magento 1 wordt in de toekomst niet meer ondersteund. Daardoor kunnen beveiligingslekken ontstaan in uw webwinkel en dat kan er toe leiden dat uw backoffice gehackt wordt bijvoorbeeld.

Dutchworld wil benadrukken dat dit hét moment om de overstap naar Magento 2 te gaan maken. Deze versie is namelijk sneller, veiliger en maakt gebruik van de nieuwste ontwikkeltechnieken. En vanwege de AVG privacywetgeving dient u toch al al uw dialogen te herzien.

In Magento 2 is met name de admin aanzienlijk gebruikersvriendelijker geworden ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast heeft de admin een responsive design! Dus snel een bewerking doen op een mobiel apparaat is nu een fluitje van een cent.

Het mobiele design was een rem voor de groei van de shop. Strategie voor Magento is nu om iedere 2 jaar een vernieuwing toe te passen binnen de webshop.

Er is nu een functie om SSL te activeren. En door de caching-mogelijkheden (ondersteuning van Varnish) is Magento 2 sneller aan het frontend.

U heeft het idee. Hoe verder?

Kent u dat gevoel? Het idee wel, maar nog niet de volgende stap? Dus de 3P's: praten, plannen, doorpakken!

Dutchworld is gespecialiseerd in het migreren van versie 1 Magento webshops naar versie 2. Wij gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden met u door te nemen. Wij willen nauw betrokken zijn bij de opzet van de Magento2-webwinkel. Wij vinden dat het lastiger is om een goede webshop te kunnen ontwikkelen zonder bedrijfskennis bij de Agile/Scrum teamleden van Dutchworld.

Consequenties van migreren

Helaas is het migreren naar Magento 2 niet een simpele druk op de knop. Slecht nieuws dus. De overgang naar Magento 2 betekent in feite het opnieuw opzetten van de webshop.

Bij Dutchworld is het glas altijd halfvol. Ook een moment om de gebruikerservaring van de interface te optimaliseren. Of om nieuwe opties in het systeem te brengen. En bovendien: u zult aandacht moeten geven aan de AVG privacywetgeving (GDPR). Bovendien voor de kenners: u krijgt het LUMA-theme op basis van SASS ;-0)!

De extensies uit Magento 1 draaien niet onder versie 2. Er zal dus gezocht moeten worden naar de versie 2 varianten van de versie 1 extensies. En functioneren die dan hetzelfde? Toch testen! Extensies die niet compatible zijn met Magento 2 zullen opnieuw ontwikkeld moeten worden of er zal naar een alternatieve extensie gezocht moeten worden. In de vernieuwde marketplace worden alleen extensies opgenomen, die door de keuring van Magento zijn gekomen.

Order data, klanthistorie en productdata worden overgezet naar de nieuwe versie van uw webwinkel. Koppelingen moeten worden aangepast en ook opnieuw worden getest.

Magento 2 succesverhaal

Ons eerste Magento 2 succesverhaal is al weer enige tijd terug voor Van Ee Buitenspeelgoed.

Door de grotere mate van complexiteit in Magento 2 ging het bedrijf op zoek naar een Magento-specialist als partner. Van Ee Buitenspeelgoed koos voor de expertise van Dutchworld. Inmiddels is de omzet in 1 jaar tijd boven de begroting uitgestegen. Daarom bespreken we ook graag onze recente, omvangrijke Magento 2 projecten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *