Solving complex e-business challenges...

best performed in a good working atmosphere.

Het leukste software agency van Europa ...

... heet natuurlijk Dutchworld IT Solutions. Waar komt dit vandaan?

We hebben het nagevraagd bij onze klanten! Díe vinden Dutchworld het ‘leukste software agency van Europa’. En elke opdrachtgever heeft zo zijn eigen redenen om ons deze eervolle titel te geven. Het voelt als het winnen van een Oscar. Een goede reden om daarom de 3 meest genoemde redenen hieronder voor u op een rijtje te zetten.

En bij de weg: ook sollicitanten vinden ons een superleuk en extreem klantgericht bedrijf. Trappelen om ons team te komen versterken? Dat mag altijd. Bekijk onze superjobs en ga het gesprek aan.

1. Extreem klantgericht en ambitieus

Dutchworld IT Solutions, zeg maar Dutchworld, wordt door diverse klanten uit verschillende branches geprezen om de vakinhoudelijke kennis, jarenlange ervaring en de extreme gedrevenheid bij het naar volle tevredenheid realiseren van (complexe) projecten).

Als klanten dat zeggen, dan zal het wel waar zijn. En oordeel vooral zelf, bijvoorbeeld door een proof-of-concept traject met ons te doen.

2. Best bijzonder sportief

Vele concullega’s zijn niet achter hun scherm weg te slaan en ‘praten’ alleen met hun beeldscherm. Wij zijn, vergeef ons de uitdrukking, echte mensen-mensen. En we zijn, al zeggen we het zelf, fanatiek sportief. Markoen (2,01 m) bijvoorbeeld is (was!) een begenadigde volleyballer, Reind heeft ooit een parachutesprong gepleegd, Marc kan heel goed tafelvoetballen, dat is ook iets! En best aardig hockeyen. Martijn pingpongt, sorry, speelt tafeltennis en niet onverdienstelijk. We snowboarden! En dankzij onze ontspannende, sportieve activiteiten in de avond- en weekenduren zijn we extra scherp tijdens kantoortijden.

3. Out of the box in our lounge

We zijn enorm gek op ons werk en dol op uitdagende (koppel)projecten. Maar de boog kan en moet natuurlijk niet altijd gespannen staan. We weten uit ervaring dat het soms goed is om een uitdagend project in een andere setting eens van een totaal andere kant te benaderen. Voor onszelf, maar ook voor klanten, kan dat 'lounge'-momentje heel gezond zijn. Tijdens de lunch in 'Hoog Vuur', na kantoortijd of tijdens onze fameuze vrijdagmiddagborrel met bier en de Pálinka van een van onze Roemeense collega's. Ben jij lounge-fähig?

    Stoute schoenen aan!

    Je bent nogal veeleisend op het gebied van werkinhoud en company culture en wilt 'gewoon' meer rendement uit jouw werkinzet? En dus een interesse in onze veelzijdige functies. Schroom dan niet om te bellen met Markoen Meijerink op 06-53904196 om nader kennis te maken.

    Jouw CV kun je veilig sturen naar hr@dutchworld.nl. Nadrukkelijk worden alle vrouwen in de Nederlandse IT uitgenodigd te solliciteren. Wij geloven in jullie!

    Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor jóú betekenen?