Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Het leukste software agency van Europa ...

... heet natuurlijk Dutchworld! Waar komt dit vandaan? We hebben het nagevraagd en wat blijkt: onze klanten vinden Dutchworld IT Solutions het ‘leukste software agency van Europa’.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen redenen om ons deze eervolle titel te geven. Daarom voelt dat als het winnen van een Oscar. Een goede reden om de 3 meest genoemde redenen voor u op een rijtje te zetten. En ook sollicitanten vinden ons een superleuk en extreem klantgericht bedrijf. Trappelen om ons team te komen versterken? Ja hoor, dat mag altijd. Bekijk onze superjobs.

1. Extreem klantgericht en ambitieus

Dutchworld IT Solutions, zeg maar Dutchworld, wordt door diverse klanten in verschillende branches geprezen om hun vakinhoudelijke kennis, jarenlange ervaring en de extreme gedrevenheid bij het naar volle tevredenheid realiseren van (complexe) projecten). Als klanten dat zeggen, dan zal het wel waar zijn. Maar oordeel vooral zelf.

2. Best bijzonder sportief

Vele concullega’s zijn niet achter hun scherm weg te slaan en ‘praten’ alleen met hun beeldscherm. Wij zijn, vergeef ons de uitdrukking, echte mensen-mensen. En we zijn, al zeggen we het zelf, fanatiek sportief. Markoen (2,01 m) bijvoorbeeld is (was!) een begenadigde volleyballer, Davey een gevaar voor Raymond van Barneveld, Reind heeft ooit een parachutesprong gepleegd, Marc kan heel goed tafelvoetballen, dat is ook iets! En best aardig hockeyen. Martijn pingpongt, sorry, speelt tafeltennis en niet onverdienstelijk. Dankzij onze ontspannende sportieve activiteiten in de avond- en weekenduren zijn we extra scherp tijdens kantoortijden.

3. Out of the box in our Mancave

We zijn enorm gek op ons werk en dol op uitdagende (koppel)projecten. Maar de boog kan en moet natuurlijk niet altijd gespannen staan. We weten uit ervaring dat het soms goed is om een uitdagend project in een andere setting eens van een totaal andere kant te benaderen. Voor onszelf, maar ook voor een select aantal klanten, hebben we daarom een heuse 'mancave'. Tijdens de lunchpauze, na kantoortijd en zeker tijdens onze fameuze vrijdagmiddagborrel met bier en de Pálinka van een van onze collega's, is het daar prima toeven. U bent van harte welkom.

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *