Magento1 verhalen uit onze archieven

Magento1 webshops hebben we genoeg gezien.

Klein Oostenrijk B2C - kleinoostenrijk.nl

Klein Oostenrijk, een speciaalzaak op het gebied van wintersport was al jarenlang een begrip in Bilthoven en omgeving. Alleen niet online. Dutchworld realiseerde het volledige B2C webwinkelplatform o.b.v. Magento1.

Pakshop B2C - pakshop.nl

Pakshop is een beauty shop uit Arnhem en Nijmegen. Pakshop zocht een technische partner. Mede door de complexiteit van een zeer uitgebreid en uiteenlopend assortiment en een concurrerende markt heeft Pakshop voor Dutchworld gekozen. Dutchworld heeft de webshop weer overzichtelijk gemaakt en de omzet verdubbeld.

Thuiskantoor Dapper B2C/B2B - dapperdirect.nl

Thuiskantoor Dapper in Bilthoven levert kantoorbenodigdheden voor zakelijk, dagelijks en creatief gebruik. De B2C/B2B 'multistore' Magento-webshop koppelt met het leveranciersportaal en met het OpenERP-systeem, dat gebruikt wordt in de fysieke winkel.

Zeefdekken B2B - zeefdekken.nl

Het bestellen van zeefdekken moet een snel, eenvoudig en foutloos proces zijn. Bij een recycling-project met een strakke deadline moeten zeefdek-gebruikers erop kunnen vertrouwen dat de juiste zeef op tijd aangeleverd wordt op de projectlocatie.