We rennen niet voor u…

We vliegen. Vooral als u veel haast heeft. Morgen klaar?

Business applicaties voor het MKB

Te weinig overzicht en kengetallen over uw processen door beperkte business applicaties en gebrekkige gegevensintegratie?

Wanneer online processen en IT-systemen niet goed functioneren, dan zal dit direct invloed hebben op uw digital performance. Mogelijk mislukken interacties met relaties. Een ontevreden bezoeker of klant zal daarom snel zijn weg vinden naar uw concurrenten.

Het irriteert en dat hoeft niet. Laten we doen wat nodig is en inzetten op sterke business applicaties op basis van sterke open source software!

Om te garanderen dat uw organisatie over sterke business applicaties kan beschikken, bestaat onze dienstverlening uit de volgende onderdelen:

  • Implementaties van open source software
  • Softwareontwikkeling mbv open source software
  • Servicedesk en Support
  • Advies- en verbetertrajecten
  • Detachering

Voorbeelden van business applicaties

Dutchworld meent dé MKB-partner te zijn voor de realisatie van webgebaseerde e-business oplossingen. Dutchworld voert met succes projecten uit voor MKB-bedrijven, die IT willen organiseren in de cloud. En niet in de kelder van hun kantoor. Denkt u daarom aan de volgende voorbeelden:

Websites, webwinkels en online bestelmodules

Het bouwen van een goed functionerende en aantrekkelijke (corporate) website of webshop is zelden een snelle klus. Gewenste functionaliteiten, het volume aan content, een mooi design, een responsive template; het zijn allemaal aspecten die in hun samenhang bekeken moeten worden in afstemming met de business. Koppelingen met externe systemen maken uw online processen transparanter en efficiënter, maar dit vergt maatwerk. De vraag is dus wat voor u echt relevant is. We denken graag met u mee over de meest geschikte online oplossing voor uw situatie. Is het totaalplaatje in beeld? Dan ontfermen we ons over het design en de technische uitwerking van uw website of webwinkel.

Implementatie van Odoo business applicaties (CRM/ERP)

Odoo business apps zijn softwaretoepassingen in de cloud, die in grote mate uw gehele business proces ondersteunen. Door hun integrale opzet en inbedding in de organisatie leiden zij tot optimalisaties van onderdelen zoals verkoop, CRM of voorraadbeheer. Waar nodig wordt de oplossing aangevuld met community modules en maatwerk-webapplicaties. Dutchworld heeft ervaring met Odoo5 tm Odoo12 en is een 'ouwe rot' in het Odoo vak.

Innovatieve maatwerk webapplicaties

Dutchworld ontwerpt en realiseert custom-made webapplicaties voor opdrachtgevers, wanneer blijkt dat standaard, out-of-the-box oplossing niet voldoet aan de vereisten. We hebben veel expertise met open source software tools.

Gegevenskoppelingen (integraties)

Webwinkels, bestelmodules, CRM-systemen en aanvullende vormen van online dienstverlening moeten een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen. Door gegevenskoppelingen te realiseren met de backoffice kan er bijvoorbeeld een koppeling tussen uw webwinkel en het order- en voorraadsysteem gemaakt worden. Via het internet geplaatste orders kunnen dan rechtstreeks in uw backoffice systeem geplaatst worden waardoor uw webwinkel altijd de actuele voorraad van uw producten toont. Dit bespaart u tijd, geld en u beschikt altijd over actuele informatie. Wij beschikken over de specialisten en de oplossingen om de frontoffice met applicaties en systemen in de achtergrond te integreren.

Business apps in de cloud lastig?

Onze opdrachtgevers zijn veelal ondernemers zonder IT-achtergrond. Wij snappen de vragen over e-business waarop zij een antwoord zoeken. Daarom helpen we graag om online te groeien middels toekomstvaste, innovatieve bedrijfssoftware in de cloud.

Complete business software voor het MKB

Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Dutchworld maken we uw business software oplossing in de cloud compleet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde IT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het huis.