We rennen niet voor u…

We vliegen. Vooral als u veel haast heeft. Morgen klaar?

Competitieve e-business applicaties

Te weinig overzicht en kengetallen over uw processen door beperkte business applicaties en gebrekkige gegevensintegratie?

Wanneer online processen en IT-systemen niet goed functioneren, dan zal dit direct invloed hebben op uw digital performance. Mogelijk mislukken interacties met relaties. Een ontevreden bezoeker of klant kan als gevolg snel zijn weg vinden naar uw concurrenten.

Software die irriteert, dat hoeft niet. Laten we doen wat nodig is en inzetten op sterke business applicaties op basis van sterke open source software!

Om te garanderen dat uw organisatie over competitieve e-business applicaties kan beschikken, bestaat onze dienstverlening uit de volgende onderdelen:

 • Implementaties van open source software
 • Softwareontwikkeling mbv open source software
 • Servicedesk en Support
 • Advies- en verbetertrajecten
 • Detachering

Praktische voorbeelden van e-business applicaties

Dutchworld meent dé solution partner te zijn voor de realisatie van webgebaseerde e-business oplossingen. Dutchworld voert met succes projecten uit voor duurzame bedrijven, die willen innoveren.

Wat we creëren? Onze dagelijkse werk gaat over het adviseren, ontwerpen, realiseren en supporten van onderstaande soort webapplicaties. En daarbij leveren we ook alles wat verder nog nodig is om veilig en succesvol met deze webapplicaties te kunnen werken. Alles? Nou, een groot deel dan!

E-commerce webwinkels en online bestelmodules

Het bouwen van een goed functionerende en aantrekkelijke (corporate) website of webshop is zelden een snelle klus. Gewenste functionaliteiten, het volume aan content, een mooi design, een responsive template; het zijn allemaal aspecten die in hun samenhang bekeken moeten worden in afstemming met de business. Koppelingen met externe systemen maken uw online processen transparanter en efficiënter, maar dit vergt maatwerk. De vraag is dus wat voor u echt relevant is. We denken graag met u mee over de meest geschikte online oplossing voor uw situatie. Is het totaalplaatje in beeld? Dan ontfermen we ons over het design en de technische uitwerking van uw website of webwinkel.

Implementatie van Odoo business software (voor CRM/ERP)

Odoo business applicaties is een software toepassing in de cloud, dat uw gehele business proces kan ondersteunen. Door hun integrale opzet en inbedding in de organisatie leiden zij tot optimalisaties van onderdelen zoals verkoop, CRM of voorraadbeheer. Waar nodig wordt de oplossing aangevuld met community modules en maatwerk-webapplicaties. Dutchworld heeft ervaring met Odoo5 tm Odoo14 en is een 'ouwe rot' in het Odoo vak.

Innovatieve open maatwerk webapplicaties

Dutchworld ontwerpt en realiseert custom-made webapplicaties of -componenten voor opdrachtgevers, wanneer blijkt dat standaard, out-of-the-box oplossing niet voldoet aan de vereisten. We hebben veel expertise met open source software tools en gebruiken dus óf best-of-breed basissoftware zoals Odoo, Magento Commerce, WordPress/Woocommerce óf custom software gebaseerd op Python, PHP, Js, Java & Mule.

Gegevenskoppelingen (dataintegraties)

Webwinkels, bestelmodules, CRM-systemen en aanvullende vormen van online dienstverlening moeten een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen. Door gegevenskoppelingen met de backoffice kunnen bijvoorbeeld voorraadstand of prijzen tussen uw webwinkel en het order- en voorraadsysteem uitgewisseld worden. Via het internet geplaatste orders kunnen rechtstreeks in uw backoffice systeem geplaatst worden. Zulke oplossingen besparen u veel tijd en u beschikt altijd over actuele informatie.

E-business applicaties in de cloud lastig?

Onze opdrachtgevers zijn veelal ondernemers zonder IT-achtergrond. Wij snappen de vragen over e-business waarop zij een antwoord zoeken. Daarom helpen we graag om online te groeien.

Uitgebreide expertise en het gebruik van volwassen en mainstream open software tools garanderen u competitieve en toekomstbestendige bedrijfssoftware in de cloud. Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Dutchworld maken we uw software oplossing compleet.

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?