Kies voor naadloze oplossingen!

Voor uw frontoffice mét uw backoffice.

IT-Architectuur

Wendbare softwareontwikkeling op basis van een overzichtelijke IT-Architectuur? Deployment van innovatieve business services binnen weken?

Een Service-Oriented Architectuur helpt om business en IT op elkaar af te stemmen. Daarom zijn moderne systemen en gereedschappen vereist, waarmee invulling kan worden gegeven aan een Service-Oriented IT-Architectuur om de competitie voor te blijven.

Service-Oriented Architecture

Een zogenaamde 'Service-Oriented Architecture' kan u op hoofdlijnen twee voordelen bieden (n.b.: er zijn ook andere voordelen, zoals er ook nadelen zijn):

 • Vernieuwing van de frontoffice en tegelijkertijd kunnen handhaven en uitnutten van de (stabiele) backendsystemen. Vernieuwing zonder direct alle IT-systemen in een keer te moeten vervangen met alle consequenties van dien.
 • Uw organisatie kan samenwerken met partners in een consortium om samen één dienst te leveren.
schema softwarearchitectuur analyseren

Uw vragen op gebied van integratie en architectuur?

Gegevens stabiel kunnen uitwisselen is dé basisvoorwaarde.

Dutchworld gaat graag met u in gesprek om onderstaande vragen op het gebied van integratie en IT-architectuur te bespreken:

 • Enterprise Service-Oriented Architecture, ESB, BPM, BPEL? Wat betekenen die termen?
 • Hoe kan ik mijn business- of managementmodel vertalen naar processen en vervolgens naar een services architectuur die business actions ondersteunt?
 • Wat levert mij deze IT-modernisering op aan omzet, snelheid van mijn business proces of verlaging van mijn (beheer)kosten? Wat zijn de voorwaarden om succesvol een business-IT alignmentstap te maken?
 • Wat leveren open source frameworks zoals Mule van MuleSoft in vergelijking met producten zoals InterSystems Ensemble of Tibco?

  Afspreken de logische vervolgstap!

  U bent nogal veeleisend op het gebied van e-business oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw webshop, webapplicatie en gekoppelde IT-systemen?
  U bent 3 veldjes en 1 klik verwijderd van een goed gesprek hierover.

  Uw naam *

  Uw e-mail adres *
  Uw ambitie *
  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

  Alvast welkom bij Dutchworld. Wát kunnen wij voor ú betekenen?