Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Kies voor naadloze oplossingen!

Voor uw backoffice en/of frontoffice

IT-Architectuur

Wendbare softwareontwikkeling? Deployment van innovatieve business services binnen weken? Een Enterprise Service-Oriented Architectuur helpt om business en IT op elkaar af te stemmen.
Om de competitie voor te blijven zijn moderne systemen en gereedschappen vereist, waarmee invulling kan worden gegeven aan een Service-Oriented Architecture. Deze IT-Architectuur kan u op hoofdlijnen twee voordelen bieden (n.b.: er zijn ook andere voordelen, zoals er ook nadelen zijn):

  • Vernieuwing van de frontoffice en tegelijkertijd kunnen handhaven en uitnutten van de (stabiele) backendsystemen. Vernieuwing zonder direct alle IT-systemen in een keer te moeten vervangen met alle consequenties van dien.
  • Uw organisatie kan samenwerken met partners in een consortium om samen één dienst te leveren.

Uw vragen op gebied van integratie en architectuur?

Gegevens stabiel kunnen uitwisselen is dé basisvoorwaarde. Dutchworld gaat graag met u in gesprek om onderstaande vragen op het gebied van integratie en architectuur te bespreken:
  • Enterprise Service-Oriented Architecture, ESB, BPM, BPEL? Wat betekenen die termen?
  • Hoe kan ik mijn business- of managementmodel vertalen naar processen en vervolgens naar een services architectuur die business actions ondersteunt?
  • Wat levert mij deze IT-modernisering op aan omzet, snelheid van mijn business proces of verlaging van mijn (beheer)kosten? Wat zijn de voorwaarden om succesvol een business-IT alignmentstap te maken?
  • Wat leveren open source frameworks zoals Mule van MuleSoft in vergelijking met producten zoals InterSystems Ensemble of Tibco?

U bent nogal veeleisend op het gebied van ebusiness oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde ICT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *