Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Maak ons maar gek(ker)

Een onmogelijke e-commerce opdracht? Zijn we gek op.

Data integratie voor het MKB

Te veel tijdsverlies en fouten of inconsistenties door gebrekkige data integratie of koppeling van gegevens? Als centrale gegevens niet actueel zijn, dan hindert dat de serviceverlening aan uw klant. Terugkerende klanten bijvoorbeeld, een belangrijke basis voor winst, verwachten door te gaan waar het vorige (offline of online) bezoek eindigde door een correcte data integratie.

Het irriteert en het hoeft niet. Laten we doen wat nodig is en daarom inzetten op “sterke gegevens koppelingen voor geïntegreerde (online) services“!

Koppeling van gegevens, gegevensintegratie, datakoppelingen, datamigratie

Meerdere woorden voor hetzelfde aspect. Feit is dat gebrekkige gegevensintegratie vaak een knelpunt is. Dutchworld is dan dé MKB-partner voor het invullen van de integratie-architectuur door het realiseren van 7×24 uur stabiele, foutloze koppelingen voor automatische gegevensuitwisseling. In de praktijk is sprake van twee situaties bij het koppelen van interne en externe IT-toepassingen en systemen:
  • Maatwerk-datakoppelingen op basis van beschikbare techniek binnen de klantsituatie, o.a. voor frontend-backoffice integratie.
  • Service-georiënteerde architecturen (SOA) waarbij gebruik wordt gemaakt van integratie-platforms. Mule is hiervan een voorbeeld maar ook Ensemble van InterSystems of Tibco.
Vooral bij systeemcommunicatie tussen externe marktpartijen gaat veel mis. Interfaceberichten die wijzigen wat betreft structuur. Inhoud van attributen die wijzigt. In veel gevallen worden de gebruikers van een service onvoldoende vooraf geïnformeerd over een aanstaande wijziging, zodat achteraf blijkt dat de impact groter is dan voorzien.

Voorbeelden van gegevens koppelingen

Onder Cases vindt u voorbeelden van opdrachtgevers waarvoor Dutchworld eerder koppelingen van gegevens heeft ontwikkeld. koppeling van gegevens magento amazon Voor diverse (r)etailers heeft Dutchworld kant-en-klare koppelingen ontwikkeld met het kassasysteem VMSII of met de backend systemen van de eigen inkooporganisatie zoals dit het geval is met Quantore of Promidata. In andere gevallen betreft het creatief maatwerk om op een of andere manier uitwisseling van gegevens van bron naar doelsysteem mogelijk te maken. Soms betreft dit complexe technische situaties, omdat bestaande IT-systemen tot stand zijn gekomen in het verleden zonder dat over IT-integratie is nagedacht of omdat sprake is van verouderde techniek. Kortom: Voorbeelden te over die duidelijk maken dat op het werkterrein van het koppelen van gegevens en IT-integratie veel te bespreken valt.

Laat beslist van u horen

U bent nogal veeleisend op het gebied van ebusiness oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde ICT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *