Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Webshop design & realisatie Magnumbier.nl

Magento-webwinkel Magnumbier.nl biedt drankgroothandel Berts Bierhuis een vernieuwende manier om hun exclusieve biermagnums naar de markt te brengen. En om daardoor met nieuwe klanten voor de groothandel in contact te komen.

Opvallend aan deze webshop is het kleine assortiment dat wordt gevoerd. Met een maximum aantal van 8 aangeboden magnum’s geen Magento webshop met een zeer uitgebreid assortiment. Toch werd er het nodige ‘verbouwd’ om tot het huidige resultaat te komen.

Het webshop ontwerp

Met name het ontwerp van de website en het ‘crossbrowser proof’ maken had de nodige voeten in aarde. Naast de visuele elementen is er ook de nodige code verzet om bijvoorbeeld ingevoerde teksten direct om te zetten naar een op A5 formaat geprinte boodschap welke bijgesloten wordt in de luxe geschenkverpakking.

Magnumbier.nl, meer dan alleen het bouwen van een webshop

In tegenstelling tot het gemiddelde webwinkel project is het Magnumbier project van idee tot eindrealisatie geheel door Dutchworld uitgevoerd. Van het bouwen van de Magento webshop tot aan bestellen van verzenddozen, het zoeken naar geschikte kisten om de fles in aan te leveren, het ontwerp van o.a. bijgesloten viltjes en de kaart met boodschap. De realisatie van Magnumbier ging dus veel verder dan alleen het bouwen van een webshop, er werd een totaalconcept bedacht en uitgewerkt.