Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Magento webshop voor Klein Oostenrijk

Klein Oostenrijk, een speciaalzaak op het gebied van wintersport was al jarenlang een begrip in Bilthoven en omgeving. Alleen niet online. Dutchworld realiseerde het volledige webwinkelplatform o.b.v. Magento.
Dat sloot goed aan bij de wensen van de opdrachtgever en nam Klein Oostenrijk veel werk uit handen door intelligent opgezette koppelingen met het kassa systeem van de winkel.

Magento webshop met Vendit kassakoppeling

Met als basis Magento realiseerde Dutchworld een webshop voor Klein Oostenrijk welke offline en online verkopen met elkaar verbond. Dagelijks worden nieuwe producten vanuit het Vendit kassasysteem geïmporteerd in Magento. Naast de import van producten worden (waar nodig) door de koppeling tussen beide systemen ook configureerbare producten aangemaakt binnen Magento om zo een nette verdeling te krijgen binnen de webshop.

Enkele voordelen welke de koppeling tussen Vendit en Magento met zich mee bracht:

  • Automatisch aanmaken van nieuwe producten op basis van productinformatie verkregen uit Vendit waarbij basis gegevens al in Magento geïmporteerd worden
  • Automatisch genereren van configureerbare producten
  • Automatisch plaatsen van producten in de juiste productcategorieën binnen Magento
  • Online altijd actuele voorraad dankzij vol automatische voorraad synchronisatie
  • Klantgegevens dankzij koppeling tussen beide systemen zowel offline als online altijd actueel
  • Versturen van nieuwsbrieven aan het gehele klantenbestand vanuit Magento

Naast het koppelen van het kassa systeem aan de Magento webshop was Dutchworld ook verantwoordelijk voor de realisatie van het ontwerp van Klein Oostenrijk en alle aanvullende functionaliteit.