Kantoor Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Koppeling Google Shopping aan Magento Webshop

Het verstrekken van productfeeds met uw complete (of selectie) product assortiment aan derden om zo uw bereik te vergroten (feedmarketing) is soms een lastig proces. Of het nu gaat om Google Shopping of om prijsvergelijkingssites als Beslist.nl of Kelkoo.nl.

De klantbehoefte

Onderzoek van Traffic4u (een affiliatemarketingbedrijf) laat zien dat in de e-commercesectoren de volgende soort omzetaandelen op basis van feedmarketing gegenereerd worden:

Search: 12 – 45 procent van de omzet
Affiliatemarketing: 40+ procent van de omzet
Displayadvertising: 70+ procent van de omzet
Vergelijkers en marktplaatsen: 85+ procent van de omzet

Dit zijn getallen die op zijn minst om nader onderzoek vragen of dit resultaat voor u ook behaald kan worden.

Onze acties

Veel retailondernemers en marketeers hebben te kampen hebben met langzame, niet-geautomatiseerde IT-processen. Volgens Dutchworld kan dit beter.
datakoppelingen_logos
Wij hebben daarom voor diverse marketing productplatforms (o.a. Google shopping, Affilinet, Beslist.nl, Vergelijk.nl, Groupon shopping) al een koppeling klaarliggen, welke in korte tijd ook binnen uw website-installatie kan worden geïmplementeerd.

Het resultaat

Door onze kennis van Magento en onze goede contacten bij de diverse marketing productplatforms zijn wij in staat u snel te voorzien van de juist datafeed-generator, die automatische een feed produceert die zonder problemen door het ontvangende platform kan worden ingelezen.