Amersfoort: +31 (0)30 229.31.18

Business applicaties van Odoo

Uw bedrijf stroomlijnen voor de toekomst.

Odoo bedrijfssoftware voor duurzame en innovatieve MKB-opdrachtgevers

Wat maakt bedrijfssoftware voor duurzame en innovatieve MKB-opdrachtgevers echt klaar voor de toekomst? Hoe zou uw organisatie presteren met software, die open is, modern, functioneel en schaalbaar? En blijvend betaalbaar? Met Odoo12, een volledig geïntegreerde business-softwareoplossing voor het MKB, kunt u deze vragen aanpakken om toekomst-proof te worden. Met behulp van deze open source software kunt u opschalen, verhoogt u uw efficiency en verlaagt u uw kosten.

Via de video-tours op Odoo.com wordt u uitgelegd welke processen Odoo ondersteunt.

Dutchworld is Odoologic is Odoo Ready partner

Odoo kan door Dutchworld volledig stand-alone ingezet worden met volledige procesintegratie en inclusief geïntegreerde website of webshop. Of, als daar goede redenen voor zijn, in combinatie met specifieke frontends gebaseerd op Magento of Wordpress gekoppeld aan Odoo. Met passend maatwerk waar nodig en volledige gegevensintegratie binnen uw waardeketen.

Odoologic

Dutchworld voert Odoo-implementaties uit onder de handelsnaam Odoologic. Deze naam benadrukt zowel onze kennis van Odoo software als onze jarenlange ervaring hoe Odoo-implementaties slim aan te pakken.

Odoo 'odoologic' gebruiken? Inrichtingsmogelijkheden

Dutchworld kan u praktijk-cases illustreren die voor zowel maakbedrijven als dienstverleners van belang zijn:
  • De handelsinrichting van Odoo biedt geïntegreerde gegevensvoorziening over alle inkoop, verkoop, productie, voorraad, en financieel.
  • De diensteninrichting van Odoo biedt geïntegreerde gegevensvoorziening over alle projecten, taken en incidenten, budgetten, uren, hr en financieel.
Waar het om gaat is dat altijd, overal, alle gegevens voorhanden zijn op mobiel, tabletPC of werkstation, zonder enige beperking. Eén integraal systeem ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering is essentieel. Om de gegevensstromen over al die kanalen te kunnen beheersen is het gewenst om één softwareoplossing te creëren waaruit u precies kunt aflezen hoe uw bedrijf draait. Door de standaard inbedding van de websites en webwinkel in het Odoo-systeem toont uw backoffice altijd actuele informatie middels dashboards en rapportages.

Complete business oplossingen

Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Dutchworld maken we uw business oplossing in de cloud compleet. Laat u over de sterke mogelijkheden van Odoo adviseren voor meer digital performance van uw organisatie. Ook dat zou Odoologic zijn!

Laat beslist van u horen

U bent nogal veeleisend op het gebied van ebusiness oplossingen en integraties? En wilt 'gewoon' meer rendement uit uw website, webshop en gekoppelde ICT-systemen?
Welkom bij Dutchworld. Laten we snel afspreken.

Uw ambitie *
Uw naam *

Uw e-mail adres *