Business applicaties in de cloud

Wanneer online processen en IT-systemen niet goed functioneren, dan heeft dit direct invloed op het serviceverleningstraject naar uw klant. Een ontevreden bezoeker of klant vindt snel zijn weg naar uw concurrenten. Dus wat is nodig: “Sterke business applicaties op basis van sterke software“!

Dutchworld voert succesvolle ebusiness projecten uit voor MKB-bedrijven, die zaken willen regelen in de cloud. Onze opdrachtgevers zijn veelal ondernemers zonder IT-achtergrond. Wij snappen de vragen over online business waarop zij een antwoord zoeken en helpen hen om online te groeien middels een volgende generatie van de bedrijfssoftware.

Dutchworld is dé MKB-partner voor de realisatie van ebusiness oplossingen zoals:

 

ebusiness oplossingen websites webwinkels bestelmodules cloud

Websites, webwinkels en online bestelmodules

Het bouwen van een goed functionerende en aantrekkelijke (corporate) website of webshop is zelden een snelle klus. Gewenste functionaliteiten, het volume aan content, een mooi design, een responsive template; het zijn allemaal aspecten die in hun samenhang bekeken moeten worden in afstemming met de business. Koppelingen met externe systemen maken uw online processen transparanter en efficiënter, maar dit vergt maatwerk. De vraag is dus wat voor u echt relevant is.We denken graag met u mee over de meest geschikte online oplossing voor uw situatie. Is het totaalplaatje in beeld? Dan ontfermen we ons over het design en de technische uitwerking van uw website of webwinkel.

 

ebusiness oplossingen business applicaties odoo cloud

Implementatie van Odoo business applicaties (ERP)

Odoo business apps zijn softwaretoepassingen in de cloud die in grote mate uw gehele business proces ondersteunen. Door hun integrale opzet en inbedding in de organisatie leiden zij tot optimalisaties van onderdelen zoals verkoop, CRM of voorraadbeheer. Waar nodig wordt de oplossing aangevuld met community modules en maatwerk-webapplicaties.

 

ebusiness oplossingen maatwerk webapplicaties cloud

Maatwerk webapplicaties

Dutchworld ontwerpt en realiseert custom-made webapplicaties voor opdrachtgevers, wanneer bljkt dat er geen standaard, out-of-the-box oplossing is die voldoet aan de vereisten.

 

ebusiness oplossingen gegevenskoppelingen cloud

Gegevenskoppelingen (integraties)

Webwinkels, bestelmodules, CRM-systemen en aanvullende vormen van online dienstverlening moeten een integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen. Door gegevenskoppelingen te realiseren met de backoffice kan er bijvoorbeeld een koppeling tussen uw webwinkel en het order- en voorraadsysteem gemaakt worden. Via het internet geplaatste orders kunnen dan rechtstreeks in uw backoffice systeem geplaatst worden waardoor uw webwinkel altijd de actuele voorraad van uw producten toont. Dit bespaart u tijd, geld en u beschikt altijd over actuele informatie.

Wij beschikken over de specialisten en de oplossingen om de frontoffice met applicaties en systemen in de achtergrond te integreren.

Complete business oplossingen

Kortom: Van advies en projectoplevering naar support en online marketing. Bij Dutchworld maken we uw oplossing in de cloud compleet.

Samen ambities waarmaken

Samen ook uw ebusiness ambities waarmaken? Vertel ons dan uw verhaal.